Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα τρία ζώδια οι πιο θανάσιμες πεθερές

Πολλοί θεωρούν ότι η σχέση πεθεράς-νύφης και πεθεράς-γαμπρού είναι εξ’ ορισμού καταδικασμένη, όμως υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που αποδεικνύουν το αντίθετο.
Η αλήθεια είναι ότι συνήθως το δίδυμο αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση, κυρίως επειδή οι πεθερές θεωρούν ότι κανείς και καμιά δεν είναι αρκετά καλός-ή για το βλαστάρι τους.

Πάντως τα τρία αυτά ζώδια, έχουν τη φήμη της πραγματικά σκληροπυρηνικής πεθεράς:

Kριός
Η πεθερά ΟΥΚάς είναι πιο μάχιμη από οποιαδήποτε άλλη του ζωδιακού και μάλιστα μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Δεν κοιτάει μόνο “όσα βλέπει η πεθερά” αλλά είναι πιο παρατηρητική από ντετέκτιβ του FBI που διεξάγει έρευνα για τετραπλό φονικό. H πεθερά Κριός είναι πολύ σκληρή μεν, αλλά αν σε συμπαθήσει γίνεται από στρίγκλα αρνάκι.

Δίδυμος
Είναι πραγματικά μεγάλη ατυχία να έχεις μια τέτοια πεθερά που δε σε συμπαθεί. Αν πάλι σε συμπαθεί όμως είναι πραγματικά μεγάλη τύχη. Η πεθερά Δίδυμος είναι πολύ καλή όταν είναι καλή αλλά όταν είναι κακιά είναι καλύτερη. Εδώ δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Ή συμβιβάζεσαι μαζί της μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος ή χωρίζεις.

Σκορπιός
Θα δράσει αθόρυβα, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι σε υπονομεύει. Μπορεί να σε αγκαλιάζει και να σε σκοτώνει ταυτόχρονα με το μαχαίρι όπως ο Γιώργος Φούντας τη Μελίνα Μερκούρη στην ταινία “Στέλλα”. Γενικά με την πεθερά Σκορπιό δε μπλέκεις εκτός αν θέλεις να βγείτε έξω από το σπίτι και να λογαριαστείτε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια