Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συμπτώματα Τοξίνωσης

Υποφέρετε τακτικά από τα παρακάτω συμπτώματα;
Μάτια που τσούζουν, συνεχή βήχα, μπουκωμένη μύτη, ημικρανίες, αίσθηση ζαλάδας, αστάθεια, έκζεμα, ψωρίαση, κνησμούς, δερματικές παθήσεις, φουσκώματα, δυσκολία απώλειας βάρους, δυσκαμψία αρθρώσεων ή δυσκολία στο πρωινό ξύπνημα.

Ο οργανισμός σας χρειάζεται αποτοξίνωση!
Από πού τοξινώνεται το σώμα ή σωστότερα από πού δεν τοξινώνεται;
Υπάρχουν 2 πηγές - η εσωτερική και η εξωτερική (εξωγενής). Η εσωτερική πηγή είναι ένα δυσλειτουργικό γαστρεντερικό σύστημα. Η ατελής γαστρική πέψη δημιουργεί τοπικά μία τοξική θύελλα καθώς βγαίνουν πανίσχυρα δηλητήρια από τον βακτηροειδή για να διαλύσουν αυτή τη τροφή. Εκεί θα αρχίσει ο ερεθισμός του βλεννογόνου, θα εισέλθουν τοξίνες στην αιματική κυκλοφορία και θα επηρεάσουν τα διάφορα όργανα, τους ιστούς και το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Άλλη πηγή είναι ο ίδιος ο μεταβολισμός. Όταν διαλύουμε διάφορα πράγματα, το σώμα το οποίο παίρνει τις ενεργειακές πληροφορίες σαν νερό, αέρα, τροφή, τις μετατρέπει σε ορμόνες, νευροδιαβιβαστές και κύτταρα, πρέπει να βγάλει τα υπο-προϊόντα αυτού του μεταβολισμού. Για αυτό υπάρχουν τα φυσικά αποτοξινωτικά κανάλια, όπως οι πνεύμονες που βγάζουν τα αέρια, το συκώτι που θα μεταβολίσει στέρεες τροφές (υδατάνδρακες, λιπαρά οξέα, τοξίνες, βαρέα μέταλλα).

Οι περισσότεροι άνθρωποι από το πρωί που θα ξυπνήσουν «βομβαρδίζουν» τον οργανισμό τους με τοξικότητα, άγχος, έλλειψη θρεπτικών στοιχείων και αφυδάτωση. Ο άνθρωπος τοξινώνεται από τα φάρμακα που παίρνει, από μπογιές - βαρέα μέταλλα, καλλυντικά, απορρυπαντικά, τα ίδια μας τα ρούχα (τα χρώματα), και ειδικά για τις κυρίες βαφές μαλλιών που περιέχουν βαρέα μέταλλα που είναι νευροτοξικά και διαταράζουν το ορμονικό σύστημα της γυναίκας καφές, κάπνισμα, αλκοόλ.

Οι τοξίνες πήζουν τον εγκέφαλο, θολώνουν τη σκέψη, μειώνουν την ενέργεια του ανθρώπου. Είναι μία θύελλα που εμποδίζει τη λειτουργία και το μεταβολισμό των θρεπτικών στοιχείων και προκαλεί τη φθορά των κυττάρων, διότι αυτές οι τοξίνες προσκαλούν την παραγωγή ελευθέρων ριζών, οι οποίες είναι «βόμβες» και καταστρέφουν τις κυτταρικές μεμβράνες και το κύτταρο και όλο τον οργανισμό. Είναι η διαδικασία της πρόωρης γήρανσης.

Οι επιστήμονες της Ορθομοριακής Διατροφής βοηθούν το σώμα να αποτοξινωθεί με μεθοδολογία, ρυθμό και προσοχή στην ικανότητα του ατόμου να αποτοξινώνεται. Δίνουν στον οργανισμό τα όπλα που χρειάζεται ώστε να αποβάλλει σιγά σιγά τις τοξίνες μέσα από το αίμα του και να αρχίσει να αναπνέει και να ανακουφιστεί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια