Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

250 εκατ. "ΆΝΘΡΩΠΟΙ" ζουν στη ΣΕΛΉΝΗ

ΠΌΛΕΙΣ, ΣΎΝΝΕΦΑ, ΚΑΠΝΌΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ ΒΊΝΤΕΟ

Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε για την Σελήνη και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, ανεξάρτητα από το γεγονός αν ο άνθρωπος πάτησε πόδι εκεί ή όχι, αλλά και αυτή η πληροφορία αρχίζει να αλλάζει.
Μάλλον οι μάγιστροι της πραγματικότητας και εκπαίδευσης μας, πάνε να μας βοηθήσουν και ανοίγουν διάπλατα τα αρχεία τους!
 Ή υπάρχουν και κάποιοι ερευνητές που δεν τους ξεφεύγει τίποτα;

Μάλλον κάτι πρέπει να συμβαίνει και η NASA μέτρησε τα υπέρ και τα κατά και έβγαλε την επεξεργασμένη εικόνα αυτή που σας δίνουμε για την δική σας επεξεργασία και ΝΟΗΣΗ...
Τι βλέπουμε στην επόμενη εικόνα:
Εδώ βλέπουμε σαφώς ένα κτίριο στο φεγγάρι, μια εικόνα από τη NASA και έχουμε να κάνουμε ξανά με την διόρθωση μιας επεξεργασμένης φωτογραφίας.
Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε παραδείγματα της εργασίας πολλών ανθρώπων που απασχολούνται με τη μελέτη της σεληνιακής επιφάνειας και τις πολλές "μικρολεπτομέρειες" που ανακαλύπτουν εκεί. Το άτομο Bill Bryson που έκανε την παραπάνω εικόνα της NASA ορατή έχει ανακαλύψει πολλά άλλα πράγματα και ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πλήρεις πόλεις στο φεγγάρι. Κάτι για το οποίο γράψαμε νωρίτερα.
Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε γιατί ζείτε σε μια αποδεκτή απάτη από το 95% του κοσμάκι όπου όλοι υπηρετούν πιστά σαν τους καλύτερους φύλακες-σκύλους τους δεσμευτές τους;;; γιατί άραγε δεν θέλουν να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι γείτονες και ας ξαναδιαβάσουμε τους αρχαίους πρόγονους μας για να μάθουμε την ιστορία πριν μας φέρουν στον σημερινό μεσαίωνα...

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια