Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελισάβετ Μουτάφη- Μάνος Νιφλής: Παντρεύτηκαν στη Θήρα

Παντρεύτηκαν στη Σαντορίνη με 5 κουμπάρους.

Το νυφικό της ηθοποιού σχεδίασε ο θείος της
Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν το Σάββατο σε μία ρομαντική τελετή, στη Σαντορίνη, όπου η ηθοποιός διαθέτει σπίτι τα τελευταία χρόνια. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό με πέντε κουμπάρους!
Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδερφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.
Η Ελισάβετ και ο Μάνος οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα τον τελευταίο χρόνο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους αγαπημένους τους φίλους και λίγους και στενούς συνεργάτες. Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν δύο και αυτά δεν θα ήταν άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο.
Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.
Το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της θείος Μάκης Τσέλιος με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας, που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Έλληνα σχεδιαστή. Οι ίδιοι σχεδίασαν και το κοστούμι του γαμπρού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια