Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρισκόταν σε Κώμα για 10 Χρόνια

Βρισκόταν σε Κώμα για 10 Χρόνια. Όταν Ξυπνάει, ο Γιατρός του Ανακοινώνει Αυτό, που του Αλλάζει Όλη του τη Ζωή…

Όσοι έχουν χάσει κάποιον αγαπημένο από κάποιο τροχαίο εξαιτίας μέθης μπορεί να το επιβεβαιώσει: ο πόνος δε φεύγει ποτέ. Αυτό που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, είναι να γνωρίζεις ότι η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.
Για αυτό το λόγο αυτό το βίντεο περνάει ένα τόσο δυνατό μήνυμα και έγινε viral. Το 2013, ο φαρσέρ του YouTube, ο Tom Mabe αποφάσισε να κάνει μια «επική» φάρσα στο φίλο του, που έχει τη κακή συνήθεια να πίνει και να οδηγεί. Μετά την πέμπτη κλήση του Ray για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ο Tom ήξερε ότι έπρεπε να του μάθει ένα σημαντικό μάθημα, που όχι μόνο θα του προκαλούσε γέλιο και ανακούφιση, αλλά και μια γερή δόση φόβου.

Οι φίλοι του Ray περίμεναν μέχρι να είναι πολύ μεθυσμένος, και στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα χώρο, που έμοιαζε με νοσοκομείο. Όταν ξύπνησε, ηθοποιοί που υποδύονταν το ιατρικό προσωπικό, ανακοίνωσαν στον Ray, ότι βρισκόταν σε κώμα για 10 χρόνια. Δημιούργησε και ψεύτικη είδηση, 10 χρόνια στο μέλλον, να παίζει στη τηλεόραση. Η πρώτη ερώτηση που έκανε ο Ray ήταν «Που βρίσκεται η κόρη μου;». Είναι προφανές ότι η οικογένεια είναι σημαντική για τον Ray, που είναι ένας από πιο σημαντικούς λόγους που πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο απρόσεκτος.

Πως θα αντιδράσει ο Ray στη φάρσα; Πιστεύετε ότι οι φίλοι του το παρακάνανε; Ή του δώσανε ένα καλό μάθημα ζωής; Παρακολουθήστε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια