Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολλοί οι νεκροί στο Μάτι-Ραφήνα

Τραγωδία διαστάσεων που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς λαμβάνει η πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. 

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις ο αριθμός των νεκρών φθάνει τουλάχιστον τους 74.
Και αυτό γιατί πέρα από τους 24 επιβεβαιωμένους νεκρούς που υπήρχαν μέχρι τα ξημερώματα, βρέθηκαν 30 ακόμη νεκροί, στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι (Αργυρή Ακτή) στο Μάτι.
26 βρέθηκαν σε ένα οικόπεδο, ένας σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο πάνω από το εν λόγω οικόπεδο και τρεις ακόμη μπροστά από την ταβέρνα Αργυρή Ακτή.
Αρχικά, την είδηση μετέφερε ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Οπως είπε, είχε μια κλήση από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στην περιοχή Αργυρή Ακτή.
Ο κ. Κοκκόλης είπε ότι συνομίλησε και με τον δήμαρχο Ραφήνας τον κ. Μπουρνούς ο οποίος του επιβεβαίωσε την είδηση.
Οι νεκροί βρέθηκαν στην περιοχή (Κόκκινο Λιμανάκι) Αργυρή Ακτή , κοντά στη θάλασσα, όπου υπάρχει και η ομώνυμη ταβέρνα.
Στη συνέχεια, διασώστης του Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, επιβεβαίωσε τον κ. Κοκκόλη λέγοντας ότι όντως έχουν βρεθεί πολλοί νεκροί στη συγκεκριμένη περιοχή. Διευκρίνισε μάλιστα, ότι με μια σύντομη καταμέτρηση που έκαναν, οι νεκροί, στο συγκεκριμένο σημείο, είναι 26.
Οπως είπε ο κ. Ανδριόπουλος, οι 26 νεκροί, βρέθηκαν 30 μέτρα πριν τη θάλασσα σε ένα χωράφι. Πρόκειται για ανθρώπους που επιχείρησε να βρει καταφύγιο σε αυτό το οικόπεδο, έναν ανοιχτό χώρο, αλλά κατέληξαν.
Ο κ. Κοκκόλης αποκάλυψε ότι οι νεκροί έφεραν εγκαύματα ενώ κάποιοι είχαν πεθάνει από πνιγμό, από τις αναθυμιάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια