Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες από το Μάτι

Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες δείχνουν πως οι καταστροφικές ελληνικές πυρκαγιές κατέστρεψαν τη γη σε καφετιά και κατέστρεψαν 1.500 σπίτια στην τραγωδία που σκότωσαν τουλάχιστον 102 άτομα και αγνοούνται πάρα πολλοί.

Αεροφωτογραφίες καταδεικνύουν πως η θανατηφόρα κόλαση γέμισε τα πράσινα χωράφια και τους λόφους σε σκόνη.
Αξιωματούχοι παραπέμπουν σε εμπρησμό μετά την εύρεση «σοβαρών ενδείξεων», η πυρκαγιά ξεκίνησε σκόπιμα σε δύο περιοχές
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δέχθηκε «πλήρη πολιτική ευθύνη» για την τραγωδία μετά από κατηγορίες για αποτυχία της κυβέρνησης να προστατεύσει τις ζωές
Δορυφορικές εικόνες που δείχνουν τα επακόλουθα των ελληνικών πυρκαγιών που έχουν σκοτώσει πολύ κόσμο δείχνουν τη γη με καταπράσινους λόφους και τώρα καμένο καφέ.
Η καταστροφή στην παράκτια πόλη Μάτι, βορειοανατολικά της Αθήνας, έχει καταστρέψει περίπου 1.500 σπίτια και γέμισε δρόμους και πεζοδρόμια με τέφρα.
Οι ιατροδικαστές που βοήθησαν σε μεγάλες καταστροφές, συμπεριλαμβανομένου του Τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού 2004, έχουν πετάξει στην Αθήνα για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των θυμάτων.
Η ομάδα ειδικών είναι από την Ομοσπονδιακή Αστυνομική Αστυνομία της Γερμανίας
Ασχολήθηκαν με το τσουνάμι του 2004 που στοίχισε τη ζωή περισσότερων από 200.000 ανθρώπων και μια αεροπορική σύγκρουση μιας ρωσικής πτήσης με πτήση και ένα φορτίο DHL στη νότια Γερμανία που σκότωσε 71 άτομα.
 Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν τις αεροφωτογραφίες που ελήφθησαν από τα ναυτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ για να διαπιστωθεί πως ξεκίνησε η πυρκαγιά στα δάση πάνω από τη Μάτι, τη χειρότερη πληγείσα περιοχή.
Τα πληρώματα της πυρκαγιάς βρήκαν πολλά από τα θύματα ακόμα στα οχήματά τους, ενώ άλλα είχαν αποτεφρωθεί με τις πόρτες τους ανοικτές, αφού οι κάτοικοι έφυγαν.
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι περισσότερα από 1.500 σπίτια καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές και τουλάχιστον 300 οχήματα είχαν καεί.
dailymail.co.uk

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια