Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λαχταριστά κεκάκια από… ΑΤΜ

Τα cupcakes, για όσους (λίγους) δεν το γνωρίζουν, είναι μικρά αφράτα κεκάκια με λαχταριστό πολύχρωμο γλάσο στην κορυφή, τα οποία λατρεύουν οι Αμερικανοί, ενώ στη χώρα μας έγιναν γνωστά μόλις τα δύο τελευταία χρόνια.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μάλιστα, έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, γεγονός που  ανάγκασε μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες παραγωγής cupcakes να προβεί σε μια πρωτότυπη κίνηση.
perierga.gr - Λαχταριστά κεκάκια από τα ΑΤΜ!!!
Η εταιρεία Sprinkle, με καταστήματα σε πολλές αμερικανικές πόλεις, πουλά πλέον τις διάσημες γεύσεις της μέσω ΑΤΜ, τα οποία τοποθέτησε σε συγκεκριμένα σημεία.
 Η ιδέα προέκυψε όταν η σύζυγος του ιδρυτή της εταιρείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν μπορούσε να απολαύσει τις αγαπημένες της γεύσεις όποια ώρα της ημέρας ήθελε!
perierga.gr - Λαχταριστά κεκάκια από τα ΑΤΜ!!!
Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το πρώτο cupcake ATM: για απόλαυση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 24 ώρες το 24ωρο!
Ο αυτόματος πωλητής δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει τη γεύση που θέλει, να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό και να πάρει σε κουτάκι το γλυκό του.
perierga.gr - Λαχταριστά κεκάκια από τα ΑΤΜ!!!
Στα έξτρα είναι η διάθεση μια σειράς προϊόντων, όπως καπέλα, μπλουζάκια, ακόμη και cupcakes για σκύλους στους απανταχού «γλυκατζήδες», ενώ η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά τα πρώτα cupcakes με παγωτό στο εσωτερικό τους.
Απίθανη ιδέα, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει…
perierga.gr - Λαχταριστά κεκάκια από τα ΑΤΜ!!!
Έτσι μετά τον αυτόματο πωλητή φρέσκιας μπαγκέτας στο Παρίσι και το ΑΤΜ… κρασιού στην Πενσυλβανία, στο παιχνίδι μπαίνουν με αξιώσεις και τα cupcakes, ενώ μην παραξενευτείτε εάν δείτε πουθενά και αυτόματο πωλητή… ελληνικού σουβλακίου!
Λέω εγώ τώρα…
perierga.gr - Λαχταριστά κεκάκια από τα ΑΤΜ!!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια