Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικός οδηγός για διακοπές...

Γενικά: αν η παρέα ή τα περισσότερα μέλη της ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, των Διδύμων, του Τοξότη και του Αιγόκερου τότε για εκείνους δεν έχει σημασία ο προορισμός αρκεί να πηγαίνουν συχνά ταξιδάκια έστω και σε κοντινούς προορισμούς αλλά και μικρής διάρκειας -δηλαδή ένα σαββατοκύριακο είναι αρκετό- για να περάσεις ονειρεμένα μαζί τους.
Κανόνισε μια μίνι απόδραση σε ένα κοντινό νησάκι και έφυγες!
Κριός:
έχει την ικανότητα να μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μοναδική εμπειρία. Μπορεί να περάσει καλά με μικρή ή μεγάλη παρέα αρκεί να είναι αυτός/αυτή που επιλέγει το μέρος! Θέλει να μάθει τα πάντα για το μέρος που βρίσκεται και εσύ καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις αν θες να μη σου σπάσουν τα νεύρα! Που θα πάτε: σε ένα μέρος που γνωρίζει ήδη πολύ καλά έτσι ώστε να μη θέλει να πάει παντού!  

Ταύρος: το ζώδιο που ξέρει από καλοπέραση! Αν η παρέα ανήκει στο ζώδιο αυτό θες, δε θες θα σε περιποιηθούν και θα σε πάνε στα καλύτερα! Στα καλύτερα εστιατόρια για φαγητό, στο καλύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο, το ζώδιο που αγαπάει την απόλαυση όσο κανένα άλλο του ζωδιακού είναι αυτό που θα σε κάνει να καταλάβεις τι σημαίνει ξεκούραση και απόλαυση στις διακοπές! Που θα πάτε: σε πεντάστερο ξενοδοχείο σε κοσμοπολίτικο νησάκι, σε μπαλκόνι με την καλύτερη θέα και θα φάτε μόνο στα καλύτερα -αστακό κατά προτίμηση!

Δίδυμοι: το καλύτερο τους είναι να έχουν ποικιλία και στις διακοπές τους έτσι ώστε να μη βαριούνται και αν ταξιδεύεις παρέα τους να είσαι προετοιμασμένη: θα σταματήσετε πολλές φορές στη διαδρομή απλά και μόνο για να θαυμάσουν τοπία! Που θα πάτε: σε συγκρότημα που έχει μέσα από σπα μέχρι σινεμά, εστιατόριο και καφετέρεια, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να μην πλήξει ούτε ένα λεπτό!  

Καρκίνος: ο Καρκίνος συνήθως παίρνει την άδεια του για να την πέρασει στο γλυκό του σπιτάκι, οπότε το ότι αποφασίζει να πάει διακοπές μαζί σου θα έπρεπε να σε κάνει πολύ χαρούμενη. Είναι γενικά καλόβολο ζώδιο και δε θα σε ταλαιπωρήσει ως παρέα στις διακοπές του αρκεί να τον πάς σε ένα φιλόξενο μέρος που θα του θυμίζει το σπίτι του! Που θα πάτε: στο εξοχικό σου -που θα σας βγει και τσάμπα- ή σε νησιώτικο στούντιο αλλά σε καμία περίπτωση σε ξενοδοχείο υπερπαραγωγή που δε θα νιώθει και τόσο άνετα!

 Λέων: μάλλον οι V.I.P θέσεις έχουν ήδη γραμμένο το όνομα του Λέοντα επάνω! Είναι από τα πιο γκλάμορους ζώδια που ειδικά στις διακοπές θέλουν να έχουν όλες τις ανέσεις. Η ταλαιπωρία δε φτιάχτηκε για εκείνον/εκείνη και γι’ αυτό σχεδιάζει πάντα το πρόγραμμα των διακοπών ανάλογα με τις ?πάντα απαιτητικές- ανάγκες που έχει! Στα ταξίδια δε θέλει να μείνει μόνο σε ένα μέρος αλλά θέλει να δει τα βασικά μέρη ειδικά σε μια ξένη χώρα έτσι ώστε επιστρέφοντας να μπορεί να καυχιέται ότι τα είδε! Που θα πάτε: μόνο στα καλύτερα! Γι’ αυτό κάνε την έρευνα σου πριν πάς διακοπές με το Λέοντα!  

Παρθένος: αν στην παρέα υπάρχει ένας Παρθένος ή πιο συγκεκριμένα το αγόρι σου ανήκει στο ζώδιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις όλα επάνω του οικειοθελώς αφού στο τέλος το δικό του θα περάσει! Το ζώδιο που αγαπάει την τελειότητα όσο κανένα από τα υπόλοιπα 11, τα έχει όλα οργανωμένα πριν μπει στο καράβι. Χωρίς να θέλει να επιβάλλει τη γνώμη του καταφέρνει να σε φέρει στα νερά του και τελικά θα πάτε στο μέρος που θα διαλέξει! Που θα πάτε: όπου αποφασίσει ο παρθένος είτε πρόκειται για διακοπές με μικρή η μεγάλη παρέα!

 Ζυγός: το ζώδιο της παρέας! Ο ζυγός είναι πολύ καλή παρέα ειδικά όταν πηγαίνει διακοπές με μεγάλη παρέα! Ψάχνει μονίμως να ανακαλύψει τις ιδιαιτερότητες του μέρους που επισκέπτεται γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη ότι θα τα δεις όλα όσο πρέπει να δεις πριν πάρεις το δρόμο της επιστροφής! Επίσης ο Ζυγός, λατρεύει τα ρομαντικά μέρη αλλά και τους εξωτικούς προορισμούς! Που θα πάτε: αν δε σας βγάλει ο δρόμος στο Μπαλί, όλα τα νησάκια όλο και κάτι έχουν να δείξουν στο αχόρταγο για αξιοθέατα ζυγό!  

Σκορπιός: Ο σκορπιός προτιμά να ταξιδεύει μόνος του ενώ αν ταξιδεύει με παρέα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπόλοιποι θα ακολουθούσουν το πρόγραμμα του αλλά δε θα περάσουν καθόλου άσχημα! Το ταξίδι είναι μια μεγάλη εμπειρία για τον σκορπιό και με όπλο του τη δυναμική προσωπικότητα του θα καταφέρει να σε πείσει να πάτε ως την άκρη του κόσμου! Που θα πάτε: το πιο πιθανό είναι να κάνετε το γύρο των νησιών! Οπλίσου με υπομονή και πολλά ζευγάρια σαγιονάρες και απόλαυσε το!  

Τοξότης: είναι πολύ ενεργητικός γενικά και στις διακοπές αλλά το βασικότερο είναι ότι γοητεύεται από το ξένο στοιχείο, οπότε μην απορήσεις να πας διακοπές με την κολλητή σου και ερωτευτεί τον ξανθό Άγγλο που γνώρισε στην παραλία ένα βράδυ! Που θα πάτε: στο εξωτερικό μάλλον ή στα Μάλια της Κρήτης και τα Καρδάμενα στην Κω που θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με το ξένο στοιχείο!

 Αιγόκερως: ταξιδεύει πολύ έτσι κι αλλιώς για δουλειά και το πιο πιθανό είναι να θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ακόμη και στις διακοπές!Μην ξεχνάς ότι πριν επισκεφθεί ένα νέο μέρος έχει φροντίσει να μάθει τα πάντα για αυτόν τον τόπο και έχει φτιάξει το προγραμματάκι του! Που θα πάτε: σε ένα ερημικό νησί, με φυσική ομορφιά και σχεδόν καθόλου κόσμο είναι ότι πρέπει για να ηρεμήσετε και να περάσετε τέλεια ή εναλλακτικά ο γύρος της Ευρώπης είναι κατι που θα τον/την εξιτάρει!  

Υδροχόος: ο υδροχόος θα πάει παντού αρκεί να έχει καλή παρέα! Το μέρος μπορεί να το διαλέξεις εσύ ή οι υπόλοιποι φίλοι σου αφού γενικά ο υδροχόος δε θα πολυνοιαστεί με λεπτομέρειες και κρατήσεις. Καλό θα ήταν βέβαια να είναι ένα μέρος που έχει να του δώσει κάτι διαφορετικό και μην ξεχνάς ότι η περιπέτεια είναι μέσα του! Που θα πάτε: η περιπετειώδης -για τη νυχτερινή της ζωή- Μύκονος ή η πολύπλευρη Σαντορίνη πάντα θα έχει να προσφέρει κάτι νέο σε κάθε Υδροχόο, όσες φορές και αν έχει πάει!  

Ιχθείς: διακοπές και φιλανθρωπία! Μπορεί να το έχεις ακούσει, μπορεί και όχι: το συγκεκριμένο ζώδιο αγαπάει την φιλανθρωπία και να είσαι σίγουρη ότι όπου και να σας βγάλει ο δρόμος, ο ιχθύς θα βρει ένα τρόπο να προσφέρει ψυχολογικά ή υλικά την υποστήριξη του σε όποιον το έχει ανάγκη! Επίσης, κανόνισε το πρόγραμμα σου και το ψαράκι θα ακολουθήσει απλά μην αφήσεις επάνω του την όλη οργάνωση. Που θα πάτε: όπου κάνεις όρεξη από το εξοχικό σου ή το πιο in νησάκι μέχρι το σπίτι της γιαγιάς και του παππού!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια