Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το τρελό σπίτι

Αν και - τύποις - δενδρόσπιτο, μη νομίζετε ότι βιαστήκαμε εμείς να το χαρακτηρίσουμε.
Η ίδια η σχεδιάστριά του Hang Nga Guesthouse, έσπευσε να υιοθετήσει το παρατσούκλι Crazy House (Το τρελό σπίτι) που του έδωσαν οι πρώτοι ένοικοι του!.
Ορισμένοι νομίζουν ότι ξύπνησαν μες στη Χώρα των Θαυμάτων (χωρίς την Αλίκη), σε κάποιους θυμίζει Γκαουντί, σε άλλους, πάλι Νταλί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Τρελόσπιτο της Dana Viet Nga στην τουριστική πόλη Da Lat στο Βιετνάμ, δεν περνά απαρατήρητο!.
Το εξωτερικό του παραπέμπει σε ένα πελώριο (πενταώροφο) δέντρο, με ανομοιόμορφα "ανοίγματα" να εκτελούν χρέη παραθύρων, ενώ και στο εσωτερικό τίποτα δεν κινείται με τη λογική της ευθείας, παρά ακολουθούνται οργανικές γραμμές.
Οι διάδρομοι και οι σκάλες μοιάζουν με τούνελ ή σπηλιές και τα δέκα θεματικά δωμάτιά του είναι εμπνευσμένα από αντίστοιχο αριθμό ζώων.
Ως εκ τούτου, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να πίνετε τσάι μέσα σε μια καμηλοπάρδαλη ή να κοιμάστε κάτω από έναν τεράστιο ιστό αράχνης.
http://4.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/S6KCI5h4grI/AAAAAAAAs_U/3WHVlHk53lw/s400/hang_nga_crazy_house_16.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/S6KClSS0rQI/AAAAAAAAtAs/YDu7PWNaLSg/s400/hang_nga_crazy_house_05.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/S6KCmnJko2I/AAAAAAAAtBE/WknAd69q0UQ/s400/hang_nga_crazy_house_02.jpg
Hang Nga Guesthouse (Crazy House): Da Lat, Βιετνάμ,
+84 633 822070

www.crazyhouse.vn

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια