Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μωρό γεννήθηκε με δύο στόματα

Ο μικρός Rokaya Μοχάμεντ γεννήθηκε στην Αίγυπτο με μια σπάνια δυσμορφία του προσώπου του, Γεννήθηκε με δύο στόματα αντί για ένα.
Σήμερα, περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη γέννησή του οι γονείς του πέταξαν στην Αμερική, όπου οι γιατροί θα προσπαθήσουν για να δουν τον μικρό να χαμογελά για πρώτη φορά στη ζωή του.
Ο Δρ William Magee ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την υπόθεση όταν έμαθε για την ιστορία του παιδιού και αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει πιθανότητα για την επίλυση του προβλήματος μέσω της χειρουργικής επέμβασης.
"Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πώς θα είναι το νέο πρόσωπο του μικρού, αλλά σίγουρα η επέμβαση θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα που παρουσιάζονται με την ανάπτυξή των δύο διαφορετικών διεξόδων στον ίδιο οργανισμό, που και τα δύο είναι πλήρως αναπτυγμένα" - είπε ο γιατρός και συγγραφέας περισσότερων από 100 επεμβάσεων σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Ο Rokaya μέχρι σήμερα κάνει διατροφή που αποτελείται μόνο από υγρά.
Η επέμβαση θα του δώσει την ευκαιρία να απολαύσει και στερεά τρόφιμα και νόστιμα.
Ο γιατρός είπε ότι είναι σίγουρος για την τέλεια επιτυχία της επέμβασης καθησυχάζοντας την οικογένεια του παιδιού στους οποίους υποσχέθηκε μια νέα ζωή για το μωρό.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!
Κατερίνα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια