Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καρκίνος ♋ Cancer

♋Τα κουσούρια του Καρκίνου

100 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις για τους Καρκίνους ΕΔΩ
Καρκίνος από το Α έως το Ω εδώ

♋6 αρνητικά χαρακτηριστικά των Καρκίνων εδώ
Διάσημοι Καρκίνοι ΕΔΩ
Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) ΕΔΩ

Τα μαύρα πρόβατα - Καρκίνοι - ΕΔΩ
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου εδώ

Η μυθολογία του Καρκίνου ΕΔΩ

H γνώμη του Καρκίνου για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

1. Είναι κυκλοθυμικοί: Ναι, δεν είναι κάτι καινούργιο, απλά οι μεταπτώσεις της διάθεσής τους είναι τόσο συχνές που, πάνω που ξεχνιέσαι, τις ξαναζείς. Το θέμα είναι, βέβαια, ότι χαλούν και τη διάθεση των άλλων...

2. Είναι σπιτόγατοι: Πρέπει να τους τραβήξεις για να βγουν έξω, να πάνε ένα ταξίδι, αν δεν είναι απαραίτητο ή ακόμα και να δώσουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο, πέρα από το σπίτι τους. Για να αγοράσουν, να φτιάξουν, να αλλάξουν ή να το διαμορφώσουν ανάλογα με το γούστο τους θα ξοδέψουν αρκετά, χωρίς να το πολυσκεφτούν, για όλα τα υπόλοιπα μάλλον θα τσιγκουνευτούν.

3. Προσκολλώνται εύκολα: Είτε με ανθρώπους, μέρη, καταστάσεις είτε με το παρελθόν, γεγονός είναι ότι αναπτύσσουν σχέσεις εξάρτησης και τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκολλήσουν, να δουν, να βιώσουν μια καινούργια εμπειρία ή να αποκοπούν, αν τα βιώματα ήταν δυσάρεστα.

4. Πληγώνονται εύκολα: Εξ αιτίας του έντονου συναισθηματισμού τους, παίρνουν τα πάντα πιο σοβαρά και πραγματικά πονάνε, αν νιώσουν ότι δεν αγαπιούνται στο βαθμό που θέλουν ή δεν λαμβάνουν την ίδια σημασία που δίνουν. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πάνε να κλάψουν στη γωνιά τους αν νιώσουν προδομένοι. Θα εκδικηθούν, αλλά θα συνεχίσουν να είναι πληγωμένοι και θα κάνουν πολύ για να το ξεπεράσουν.

5. Επιφυλακτικότητα: Επειδή πληγώνονται κι εύκολα, βγάζουν μεγάλη επιφυλακτικότητα, σαν άμυνα, κυρίως όταν προσεγγίζονται από οτιδήποτε καινούργιο. Είναι γνωστό δε ότι κινούνται πλαγίως, για να γνωρίσουν απ' όλες τις πλευρές το οποιοδήποτε πρόσωπο ή αντικείμενο και να εξοικειωθούν πλήρως. Αυτό όμως του παίρνει κάμποσο καιρό.

6. Γκρινιάζουν απίστευτα πολύ: Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι πρώτο στη λίστα. Οι Καρκίνοι είναι σαν να γεννήθηκαν για να γκρινιάζουν και να παραπονιούνται για το παραμικρό. Ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι καλές, κάτι θα βρουν να τους χαλάει και να αρχίσουν τη μίρλα και να εκνευρίσουν τους υπόλοιπους. Αν πιάσουν και τα παιδικά τους χρόνια... καλά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια