Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί δυσκολεύεστε να βρείτε την αγάπη

Τι λέει το ζώδιό σας γι΄αυτό;
Κριός: Είστε ζωηροί, αεικίνητοι και μισείτε τη ρουτίνα. Βαριέστε εύκολα και θανάσιμα. Κάνετε τον άλλο να νομίζει πως ποτέ δεν είναι αρκετά συναρπαστικός και πως ποτέ δεν κάνει όσα μπορεί για σας ακόμα και όταν καταβάλλει τις σκληρότερες προσπάθειες να σας κάνει ευτυχισμένο.

Ταύρος: Είστε πεισματάρηδες. Θέλετε όλα να γίνονται με τον τρόπο σας κι αρνείστε να συμβιβαστείτε. Αρνείστε να καθίσετε με τον άλλο και να βρείτε τη μέση οδό, μια λύση που θα σας ικανοποιεί και τους δύο. Κι αυτό συμβαίνει επειδή θέλετε πάρα πολύ να είστε εσείς αυτός που πάντα έχει δίκιο.

Δίδυμοι: Αποφεύγετε να πάρετε αποφάσεις. Προτιμάτε να διαλέγει ο άλλος πότε θα βγείτε, πού θα πάτε, τι θα φάτε, τι θα δείτε, πού θα το ξημερώσετε, γιατί εσείς ποτέ δεν ξέρετε τι θέλετε. Ποτέ δεν αποδέχεστε την ευθύνη της λήψης απόφασης κι αφήνετε τη «λάντζα» για το ταίρι σας.

Καρκίνος: Είστε πολύ καλοί. Ποτέ δεν φωνάζετε, ποτέ δεν διαμαρτύρεστε. Συμφωνείτε με όλα όσα λέει το ταίρι σας όταν εκείνο που το ταίρι σας θέλει πραγματικά είναι να είστε ο εαυτός σας, να εκφράζετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, να σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά να το εντυπωσιάσετε θυσιάζοντας την αυθεντικότητά σας.

Λέων: Σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων, άρα και του Άλλου. Προβάρετε το τι θα του πείτε ώστε να μην ενοχληθεί από τα λεγόμενά σας. Τραβάτε 2.789 φωτό μαζί του μέχρι να πετύχετε την τέλεια για το Insta. Ανησυχείτε περισσότερο για την εικόνα της σχέσης σας παρά για το πώς είναι στην πραγματικότητα.

Παρθένος: Είστε επιφυλακτικοί και ορθώνετε τείχη γύρω σας. Όταν μια κατάσταση σοβαρεύει, αρχίζετε τα αστειάκια. Το ίδιο κάνετε και με τα προβλήματά σας. Κάνετε χιούμορ αντί να μιλάτε κανονικά γι’αυτά. Τα γυρίζετε όλα στην πλάκα για να αποφύγετε το στενότερο πλησίασμα με τους ανθρώπους, γιατί μ΄αυτό τον τρόπο αποφεύγετε να τους δείξετε τον πραγματικό, ευάλωτο εαυτό σας.

Ζυγός: Είστε από τη φύση σας καχύποπτοι και ζηλεύετε εύκολα. Ψαρεύετε τους κωδικούς των προφίλ του Άλλου στα social και ψάχνετε τα sms και τα email του. Δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι δεν θα σας πληγώσει και δεν θα σας εξαπατήσει, ακόμα κι αν σας έχει ήδη αποδείξει εμπράκτως την αφοσίωσή του.

Σκορπιός: Δεν εμπιστεύεστε κανέναν. Κρατάτε τα μυστικά σας επτασφράγιστα. Δεν είστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουν να διαχειριστούν το παρελθόν σας. Έτσι, προτιμάτε να κρατάτε τα πάντα για τον εαυτό σας και δεν διακινδυνεύσετε να τα μοιραστείτε μαζί τους.

Τοξότης: Φοβάστε τη δέσμευση. Είστε συνηθισμένοι να είστε μόνοι. Έτσι προσποιείτε ότι δεν έχετε αισθήματα. Παριστάνετε ότι ενδιαφέρεστε λιγότερο για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει απ΄ όσο πραγματικά ενδιαφέρεστε. Ζείτε σ΄ένα ψέμα για να διώχνετε τους άλλους μακριά σας. Κι όλο αυτό για να μη σας πληγώσουν.

Αιγόκερως: Κρατάτε τα αισθήματά σας κλειδωμένα μέσα σας. Όταν κάτι σας ενοχλεί, υποφέρετε σιωπηλά αντί να εξωτερικεύσετε στον άλλο τι νιώθετε. Ποτέ δεν του ανοίγεστε όπως θα έπρεπε, ποτέ δεν του λέτε τι σκέφτεστε πραγματικά. Προσπαθείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας επειδή αισθάνεστε ότι δεν έχετε ανάγκη κανέναν.

Υδροχόος: Αργείτε να απαντήσετε στα μηνύματα, ακυρώνετε απροειδοποίητα τα ραντεβού σας, δεν ζητάτε εύκολα συγγνώμη αν έχετε κάνει κάποιο λάθος. Περιμένετε από τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιά, αλλά δεν κάνετε το ίδιο για εκείνους. Δεν καταβάλλετε από την πλευρά σας όση προσπάθεια καταβάλλουν εκείνοι για σας.

Ιχθείς: Είστε drama queen και σας αρέσει να βγάζετε τα χειρότερα δυνατά συμπεράσματα. Μετατρέπετε τα μικροπροβλήματα σε τεράστια ζητήματα. Αντί να μιλάτε με το ταίρι σας για μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει, του γκρινιάζετε. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα της κατάστασης ή ακόμα κι αν το ταίρι σας δεν έχει κάνει τίποτα στραβό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια