Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σπιτικά πατατάκια

Καθαρίζουμε μεγάλες πατάτες και τις κόβουμε με το μαντολίνο σε πολύ λεπτές ροδέλες.
Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.
Βάζουμε τις ροδέλες σε ταψί στρωμμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200° C.
Γυρίζουμε ψήνουμε και από την άλλη πλευρά για άλλα 5 περίπου λεπτά.
Και άλλες γεύσεις:
ΡΙΓΑΝΗ: μπορούμε να τις πασπαλίσουμε με λίγη ρίγανη πριν ψηθούν.
ΞΥΔΙ: μόλις ετοιμαστούν και τις βγάλουμε από το φούρνο τις ραντίζουμε καλά με λευκό ξύδι και τις αφήνουμε να το ρουφήξουν.
ΣΚΟΡΔΟ: στο ταψί βάζουμε τις πατάτες μας και προσθέτουμε και μερικές σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια