Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έβγαλαν σκουλήκια από μάτι γυναίκας

Φανταστείτε να προσπαθείτε να βγάλετε μία βλεφαρίδα από το ερεθισμένο μάτι σας και τελικά να βγάζετε ένα ημιδιαφανές σκουλήκι!
Μια γυναίκα από το Όρεγκον των ΗΠΑ, που έβγαζε σκουλήκια από τα μάτια της, είναι η πρώτη γνωστή ανθρώπινη περίπτωση παρασιτικής μόλυνσης που διαδίδεται από μύγες.
Δεκατέσσερα μικροσκοπικά σκουλήκια αφαιρέθηκαν από το αριστερό μάτι μιας 26χρονης γυναίκας τον Αύγουστο του 2016 και οι επιστήμονες ανέφεραν την υπόθεση τη Δευτέρα στο περιοδικό « American Journal of Tropical Medicine and Hygiene».
Η γυναίκα, Άμπι Μπέκλεϊ, διαγνώστηκε τον Αύγουστο του 2016 με Thelazia gulosa. Πρόκειται για έναν τύπο σκουληκιού του ματιού που παρατηρείται στα βοοειδή στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και στο νότιο Καναδά, αλλά ποτέ μέχρι τώρα σε άνθρωπο.
Διαδίδονται από έναν τύπο μύγας γνωστού ως «μύγα προσώπου» και τρέφονται με τα δάκρυα που λιπαίνουν τον βολβό του ματιού, λένε οι επιστήμονες.
Η συγκεκριμένη κοπέλα έκανε ιππασία και ψάρεμα στο Gold Beach στο Όρεγκον και μετά από μία εβδομάδα έντονου ερεθισμού στα μάτια, έβγαλε ένα σκουλήκι από αυτό. Μετά από δύο εβδομάδες, οι γιατροί αφαίρεσαν άλλα 13 σκουλήκια, τα οποία ήταν διαφανή και είχαν μήκος περίπου 1,5 εκατοστού.
Μετά την αφαίρεσή τους, δεν βρέθηκαν άλλα σκουλήκια και δεν είχε άλλα συμπτώματα.

ΥΓ: Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όσα παράσιτα υπάρχουν στον οργανισμό σας και ευθύνονται για πολλές ασθένειες
Αν ενδιαφέρεστε
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο 210 6521051
Τηλ. για ραντεβού: 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια