Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συναστριαστείτε γιατί χανόμαστε!

ΚΡΙΟΣ
Είναι ιδιαίτερα παθιασμένα αλλά και ενεργητικά άτομα, όμως αν δεν λάβουν την επιθυμητή ανταπόκριση τότε αρχίζουν να ψάχνουν για άλλο σύντροφο.
Έχουν τάση αρχηγού.
Με άλλο Κριό δεν μπορούν επιτυχώς να συνυπάρξουν. Υπάρχει τόσο έντονη φωτιά που στο τέλος ο ένας καίει τον άλλον και δημιουργούνται συνεχείς εντάσεις. Δυο αρχηγοί δεν είναι ποτέ ευτυχισμένοι!!!!
Με Ταύρο…όχι τόσο καλά!!!! Ο Κριός δεν αντέχει τον τρόπο εκδήλωσης αγάπης του Ταύρου (φιλιά, παίξιμο με τη γλώσσα και το στόμα)
Με Δίδυμο…πολύ καλά!!!! Ο Κριός δίνει την φλόγα αλλά και την ένταση μιας σχέσης στο Δίδυμο. Αλλά και ο Δίδυμος κατευνάζει τη Φωτιά του Κριού.
Με Καρκίνο…εκρηκτικό!!! Μια σχέση θεωρείται πιθανή, αλλά δύσκολα πραγματοποιείται. Ο Καρκίνος σβήνει την φωτιά του Κριού. Καλύτερα μια τέτοια σχέση να αποφεύγεται.
Με Λέοντα…μη ικανοποιητική!!! Υπάρχει τόση φωτιά που καίγονται και μένουν ανικανοποίητοι. Ο Κριός αντιπαθεί την ανάγκη του Λέοντα για κοπλιμέντα.
Με Παρθένο…ερωτικά δυστυχισμένοι!!! Ο Κριός δεν έχει υπομονή για χάδια, με αποτέλεσμα το πάθος να σβήνει γρήγορα.
Με Ζυγό…υπέροχα!!! Ο Ζυγός ηρεμεί τη Φωτιά του Κριού και ο Κριός δίνει τη σπίθα για να μπορέσει ο σύντροφός του να εκφραστεί.
Με Σκορπιό…όχι καλά!!! Είναι ιδιαίτερα εκρηκτική σχέση, διότι ο Κριός αντιπαθεί το πείσμα του Σκορπιού που με τη σειρά του δεν ανέχεται τις αυταρχικές τάσεις του Κριού.
Με Τοξότη…πολλή φωτιά!!! Ο ένας καίει τον άλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις.
Με Αιγόκερω…σεξουαλικά δυστυχισμένος!!! Ο Αιγόκερως δεν υπακούει τις αυταρχικές εντολές του Κριού και ο Κριός δεν μπορεί να προσφέρει στον Αιγόκερω το φλερτ που χρειάζεται.
Με Υδροχόο…σχετικά καλά!!! Ο ένας έχει ό,τι χρειάζεται ο άλλος, αλλά ο Υδροχόος δεν έχει τη σπίθα μέσα του με αποτέλεσμα ο Κριός να προσπαθεί περισσότερο.
Με Ιχθείς…όχι τόσο καλά!!! Δεν είναι τόσο εκρηκτική η κατάσταση όπως με άλλα ζώδια του νερού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση.

TAΥΡΟΣ
Με άλλο Ταύρο…απίθανα!!! Είναι αυτό που λέμε απίθανη διαστροφή, που την απολαμβάνουν και οι δυο.
Με Δίδυμο…όχι καλά!!! Η ψυχρότητα του Δίδυμου καταστρέφει το πάθος και το πόθο του Ταύρου, ενώ από την άλλη την έκφραση πάθους του Ταύρου ο Δίδυμος τη βρίσκει απαίσια.
Με Καρκίνο…πολύ ευτυχισμένοι!!! Ο Καρκίνος γοητεύεται από το πάθος του Ταύρου, ενώ ταυτοχρόνως του αρέσουν οι «διαστροφικές» τάσεις του.
Με Λέοντα…άτυχος συνδυασμός!!! Του Λέοντα δεν του αρέσει η «παράξενη» ερωτική συμπεριφορά του Ταύρου αλλά και ο Ταύρος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κολακείες και φλερτ κάτι το οποίο ο Λέων το χρειάζεται για να λειτουργήσει ερωτικά.
Με Παρθένο…ευτυχισμένο ζευγάρι!!! Ο Ταύρος αρέσκεται να παίζει με τα χείλια και τη γλώσσα στον έρωτα, ενώ ο Παρθένος με τα όργανα του συντρόφου του. Έτσι αυτός ο συνδυασμός καταλήγει σε μια τέλεια ένωση.
Με Σκορπιό…υπέροχα!!! Και δυο είναι σέξι, παθιασμένοι και ευχαριστιούνται το σεξ.
Με Ζυγό…αμφισβητούμενος συνδυασμός!!! Στην αρχή είναι όλα τέλεια, αλλά στη συνέχεια και οι δυο μένουν ανικανοποίητοι.
Με Τοξότη…πολύ δυστυχισμένοι!!! Ο Τοξότης δεν χαίρεται την ερωτική έκρηξη του Ταύρου και στον Ταύρο δεν αρέσει ο άστατος Τοξότης.
Με Αιγόκερω…ευτυχισμένο ζευγάρι!!! Ο Ταύρος προσφέρει τη γοητεία που χρειάζεται ένας Αιγόκερως αλλά ταυτόχρονα γοητεύεται και από τα ερωτικά του παιχνίδια.
Με Υδροχόο…όχι καλά!!!! Ο Υδροχόος δεν είναι τόσο ερωτικός για τον Ταύρο, αλλά και τον αηδιάζουν οι ερωτικές μέθοδοι του Ταύρου.
Με Ιχθείς…πολύ καλά!!! Είναι και οι δυο παθιασμένοι, ερωτικοί και προσπαθούν να εκπληρώσουν τις ανάγκες του άλλου. Η στοργικότητα του Ιχθύ γοητεύει τον Ταύρο, αλλά και τα ερωτικά παιχνίδια του Ταύρου δίνουν Φωτιά στον Ιχθύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι Δίδυμοι δεν είναι ιδιαίτερα σεξουαλικά άτομα, δεν ενδιαφέρονται για τον έρωτα. Είναι άτομα με περιέργεια κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γάμο με γρήγορο τέλος. Γι’ αυτό το λόγο ταιριάζουν ιδιαίτερα με τα ζώδια της Φωτιάς, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν μόνο μια πλατωνική σχέση με ζώδια του Αέρα.
Με άλλο Δίδυμο…όχι ό,τι καλύτερο!!!!! Είναι πιθανή η ένωσή τους, αλλά γρήγορα χάνουν το ενδιαφέρον τους με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρουν αλλού αυτό που χρειάζονται. Θα μπορούσαν να έχουν μια μουντή πλατωνική σχέση.
Με Καρκίνο…..όχι ικανοποιητική!!!! Δεν μπορούν να νιώσουν την επιθυμία του άλλου. Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα μη ενεργητικός στο σεξ για να ταιριάξει με τον Καρκίνο.
Με Λέοντα…..Πολύ καλός συνδυασμός!!!! Ο Λέων κάνει πιο ενεργητικό τον Δίδυμο και ο Δίδυμος ηρεμεί τον ορμητικό Λέοντα. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός.
Με Παρθένο….δυστυχισμένος!!!! Δεν υπάρχει αρμονία στη σχέση τους όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Με Ζυγό….δεν ενδιαφέρονται!!!! Μπορεί να υπάρχει κατανόηση αλλά ο ρομαντισμός του Ζυγού χάνεται από την έλλειψη σεξουαλικότητας του Δίδυμου. Είναι μια πλατωνική σχέση, αλλά ο ρομαντισμός και η περιέργεια του Ζυγού τον κάνει να ψάχνει αλλού!!!!
Με Σκορπιό….όχι τόσο καλά!!!!! Για τον Δίδυμο είναι μια σχέση χωρίς ενδιαφέρον και μονότονη, γιατί ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα σεξουαλικό άτομο, με αποτέλεσμα να είναι δυστυχισμένος μαζί του.
Με Τοξότη….ιδανικά!!!! Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός μεταξύ Φωτιάς και Αέρα. Ο Τοξότης προσφέρει τη φλόγα που χρειάζεται ο Δίδυμος και ο Δίδυμος ηρεμεί τον ορμητικό και παθιασμένο Τοξότη.
Με Αιγόκερω…δεν έχει διάρκεια!!!! Αρχικά είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός αλλά δεν κρατάει πολύ. Ο Αιγόκερως απογοητεύεται από τον μη σεξουαλικό Δίδυμο.
Με Υδροχόο….πλατωνική ευτυχία!!!! Μπορούν να ταιριάξουν αλλά θα έχουν έναν πλατωνικό δεσμό χωρίς πάθος. Το σεξ θα ξεχαστεί, αλλά και οι δυο θα είναι ευχαριστημένοι.
Με Ιχθύ…ανικανοποίητος!!!! Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό ο Δίδυμος παύει να αναζητά το σεξουαλικό πάθος του Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό ζώδιο που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα μόνο με τα ζώδια της γης (Ταύρο, Ζυγό, Αιγόκερω). Δεν μπορεί να υπάρξει μια ευτυχισμένη σχέση με άλλα ζώδια του Νερού, δεν υπάρχει έλξη με ζώδια του Αέρα που συνήθως καταλήγει σε μια θυελλώδη σχέση, ενώ με ζώδια της Φωτιάς δεν υπάρχει όμορφος συνδυασμός. Ο Καρκίνος είναι απόλυτα ενεργητικό άτομο και χρειάζεται απαραίτητα μια σεξουαλική διέξοδο, ακόμα κι αν είναι η αυτοϊκανοποίηση.
Με άλλο Καρκίνο….δυστυχισμένος!!! Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικά άτομα και τα δυο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εκφραστούν φυσιολογικά και συχνά φτάνουν σε αυνανισμό.
Με Λέοντα…πολύ εκρηκτική!!! Είναι δύσκολο να υπάρξει αυτή η σχέση. Ο Λέων ανεβάζει τη θερμοκρασία αλλά ο Καρκίνος σβήνει τη φωτιά του Λέοντα και έτσι η μαγεία χάνεται.
Με Παρθένο….υπέροχα!!!! Ο καθένας προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Και οι δυο είναι ιδιαίτερα παθιασμένα άτομα και αλληλοβοηθούνται ώστε να ξεκινήσουν ωραία αλλά και να τελειώσουν ευχάριστα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός.
Με Ζυγό….δυστυχισμένος!!! Ο Ζυγός είναι ελεύθερο άτομο με αποτέλεσμα να μην ανέχεται το δέσιμο και την πίστη του Καρκίνου.
Με Σκορπιό…. μη σοφή!!! Δυο άνθρωποι που δεν μπορούν να χαρούν την ένωσή τους με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση. Αφροδισιακά νοσήματα είναι ιδιαίτερα συχνά σε αυτή την περίπτωση και τα παιδιά που γεννιούνται από αυτό το συνδυασμό θα είναι ιδιαίτερα νευρικά και οξύθυμα.
Με Τοξότη…..όχι καλά!!!! Είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός ο συνδυασμός αλλά η σεξουαλική επιθυμία σύντομα χάνεται.
Με Αιγόκερω…ιδανικά!!! Η τάση του Καρκίνου να δένεται κάνει τον Αιγόκερω να νιώθει επιθυμητός, ενώ για τον Καρκίνο ο Αιγόκερως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ερωτική διέξοδος. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο ζευγάρι.
Με Υδροχόο….ιδιαίτερα ανικανοποίητη!!!! Ο Καρκίνος είναι παθιασμένο άτομο ενώ ο Αιγόκερως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Αυτή η ένωση σπάνια κρατάει.
Με Ιχθύ….μη επιθυμητή!!! Είναι ιδιαίτερα παθιασμένα άτομα με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούνται και να μην εκφράζονται φυσιολογικά, καταφεύγοντας συχνά στην αυτοϊκανοποίηση.  Παιδιά που θα γεννηθούν από αυτό το συνδυασμό είναι ιδιαίτερα νευρικά.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ιδιαίτερα παθιασμένο άτομο και μπορεί να βρει ικανοποίηση μόνο με ζώδια του αέρα. Με άλλα ζώδια έρχεται σύντομα σε οργασμό, αφήνοντας το σύντροφο ανικανοποίητο. Αν ένας Λέων δεν ικανοποιείται από το σύντροφό του, τότε θα βρει άλλο άτομο αλλά παρόλα αυτά θα εξακολουθήσεις να αγαπάει το σύντροφό του.
Με άλλο Λέοντα…όχι τόσο καλά!!! Ο ένας θα κάψει τον άλλον, είναι ιδιαίτερα έντονος αυτός ο συνδυασμός με αποτέλεσμα τους συχνούς καυγάδες.
Με Παρθένο…. αντιπαθητικός!!! Μπορεί να υπάρξει κάποια ένωση αλλά δεν υπάρχει ερωτική έλξη. Ο Λέων δεν έχει υπομονή με τους αργούς ρυθμούς του Παρθένου αλλά και δεν ανέχεται τα παιχνίδια του Παρθένου με τα χέρια, με αποτέλεσμα το πάθος να χάνεται.
Με Ζυγό….υπέροχος συνδυασμός!!! Όταν ο Ζυγός λατρέψει το Λέοντα και του δώσει την απόλυτη αφοσίωση, τότε αυτή η σχέση θα είναι ιδανική. Ο ένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος.
Με Σκορπιό…πολύ δύσκολα!!!! Είναι ιδιαίτερα εκρηκτική αυτή η σχέση. Και οι δυο είναι ιδιαίτερα παθιασμένα άτομα αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι εντελώς διαφορετικές.
Με Τοξότη…μη αρμονική!!!! Είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι και οι δυο με αποτέλεσμα ο ένας να κάψει τον άλλον. Ο Τοξότης δεν μπορεί να δώσει τη λατρεία που χρειάζεται ο Λέοντας και ο Λέων δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Τοξότη.
Με Αιγόκερω…όχι καλά!!!! Ο Λέων θέλει γρήγορες κινήσεις με αποτέλεσμα ο Αιγόκερως να μην μπορεί να ακολουθήσει. Έτσι ο Λέων σύντομα τσαντίζεται με τους αργούς ρυθμούς του Αιγόκερου και φεύγει από τη «σκηνή».
Με Υδροχόο….υπέροχα!!!! Ο Υδροχόος διεγείρεται από τον παθιασμένο τρόπο που τον πλησιάζει ο Λέων, ο οποίος του προσφέρει τη φωτιά που χρειάζεται.
Με Ιχθύ…όχι ευχάριστο!!!! Είναι ιδιαίτερα παθιασμένα άτομα αλλά η σχέση τους ιδιαίτερα εκρηκτική. Ο Ιχθύς πνίγεται από τη λατρεία του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟ
Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός αλλά το κρύβει μέχρι να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να εκφραστεί. Είναι ασυνήθιστος άνθρωπος!!! Ο Παρθένος είναι ευτυχισμένος όταν χρησιμοποιεί τα χέρια του για παίξει σεξουαλικά.
Με άλλο Παρθένο…πολύ ευτυχισμένο!!! Είναι πολύ ευχάριστη σχέση και ο καθένας είναι ευτυχισμένος όταν παίζει με τα χέρια.
Με Ζυγό…πιθανόν!!! Είναι από τις σχέσεις που μπορούν να γίνουν ευχάριστες. Ο Ζυγός είναι ρομαντικός και διεγείρεται με τα παιχνίδια του Παρθένου, ενώ αυτός ανταποκρίνεται στη ρομαντική φύση του Ζυγού, αλλά μερικές φορές αντιπαθεί το φλερτ του Ζυγού.
Με Σκορπιό…..Πιθανόν!!! Ο Παρθένος δεν ανταποκρίνεται στους γρήγορους ρυθμούς του Σκορπιού, χρειάζεται ρομαντική ατμόσφαιρα και να χρησιμοποιεί τα χέρια ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα.
Με Τοξότη….όχι καλά!!! Ο Τοξότης θέλει να οδηγεί σε μια όχι και τόσο ενεργητική ερωτική ζωή, ενώ ο Παρθένος αγαπά την σταδιακή ερωτική ζωή, χρησιμοποιώντας τα χέρια του.
Με Αιγόκερω….συνήθως ευτυχισμένος συνδυασμός!!! Και οι δυο ευχαριστούνται το ερωτικό παιχνίδι με τα χέρια, που προσφέρει στον Αιγόκερω την ηδονή ενώ στον Παρθένο το ρομαντισμό που χρειάζεται για να ενεργήσει ερωτικά.
Με Υδροχόο….όχι και τόσο καλά!!!! Ο Υδροχόος, ο οποίος δεν είναι και ιδιαίτερα σεξουαλικό άτομο δεν ανέχεται το ερωτικό παιχνίδι με τα χέρια του Παρθένου και δεν μπορεί να δώσει τον ρομαντισμό που χρειάζεται.
Με Ιχθύ….πολύ καλά!!!! Ο Ιχθύς έχει πολύ πάθος και είναι κοντά στα ερωτικά γούστα του Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ιδιαίτερα δυναμικό αλλά και ερωτικό άτομο, του αρέσουν τα πειράματα και οι νέες μέθοδοι. Γι’ αυτό το λόγο θεωρείται άπιστος. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι με ζώδια της Φωτιάς, αλλά μπορεί να συνάψει μια ρομαντική σχέση με Παρθένο, αλλά και μια πλατωνική σχέση με Υδροχόο.
Με άλλο Ζυγό…πολύ ανιαρή σχέση!!! Μπορεί να υπάρξει σχέση αλλά αυτή σύντομα θα γίνει βαρετή, με αποτέλεσμα και τα δυο μέρη να ψάξουν για άλλο σύντροφο.
Με Σκορπιό…όχι ικανοποιητική!!! Είναι πιθανό να υπάρξει δεσμός αλλά αυτός είναι ιδιαίτερα στοργικός και κανένας δεν τον απολαμβάνει. Ο Ζυγός τότε αρχίζει να ψάχνει για άλλο σύντροφο πράγμα που ενοχλεί το ζηλιάρη Σκορπιό.
Με Τοξότη…πολύ καλά!!! Μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή σχέση αν και οι δυο κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Τοξότης προσφέρει το πάθος, ενώ ο Ζυγός κατευνάζει το ορμητικό πάθος του Τοξότη.
Με Αιγόκερω…αβέβαιη!!! Μπορούν να ενωθούν επιτυχώς αλλά ο Αιγόκερως δεν έχει το πάθος που χρειάζεται ένας Ζυγός, ενώ ο Ζυγός δεν είναι και τόσο σαγηνευτικός για τον Αιγόκερω.
Με Υδροχόο…ιδιαίτερα ελεύθερη σχέση!!! Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει μια σχέση αλλά και οι δυο χρειάζονται τη σπίθα της Φωτιάς για να απολαύσουν τον έρωτα. Παρόλα αυτά μπορούν να απολαύσουν μια πλατωνική σχέση.
Με Ιχθύ…όχι ο καλύτερος συνδυασμός!!! Μπορεί να υπάρχει σχέση αλλά αυτή θα είναι ιδιαίτερα στοργική. Αν ο Ζυγός προσπαθήσει να βρει έναν άλλο σύντροφο, ο Ιχθύς δεν πρόκειται να παραπονεθεί. Αλλά αυτή η ένωση δεν είναι ποτέ ευτυχισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι από τα πιο σεξουαλικά, παθιασμένα, ζηλιάρικα και απαιτητικά ζώδια. Ταιριάζει ιδιαίτερα με ζώδια της Γης ενώ δεν ταιριάζει καθόλου με ζώδια του Νερού, καθώς επίσης και με τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.
Με άλλο Σκορπιό… Η ένωση είναι πολύ δύσκολη και σπάνια την απολαμβάνουν. Δυο Σκορπιοί δεν θα πρέπει ποτέ να παντρευτούν.
Με Τοξότη…δυστυχία!!!! Είναι μια θυελλώδης και ατυχής σχέση. Ο Τοξότης ανάβει τον Σκορπιό, αλλά ο Σκορπιός σβήνει τη φωτιά του Τοξότη.
Με Αιγόκερω…φυσικό ζευγάρι!!!! Ο καθένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια ιδιαίτερα όταν ο Σκορπιός χρησιμοποιήσει τη γοητεία του και κάνει τον Αιγόκερω να νιώσει επιθυμητός και χρήσιμος.
Με Υδροχόο…όχι τόσο καλά!!! Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ερωτικό άτομο, ενώ του Υδροχόου δεν είναι και το καλύτερό του σημείο. Έτσι δεν υπάρχει κοινό έδαφος.
Με Ιχθύ… Και οι δυο είναι τόσο ερωτικά ζώδια που δεν σέβεται το ένα το άλλο. Η σύφιλη είναι συχνό φαινόμενο εδώ και παιδιά που γεννιούνται από έναν τέτοιο συνδυασμό είναι φιλάσθενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον Τοξότη δεν αρέσει η ποικιλία στους ερωτικούς συντρόφους, γι’ αυτό προσπαθεί να βρει μια ευχάριστη σχέση, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάζει συνέχεια συντρόφους. Ταιριάζει ιδιαίτερα με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος).
Με άλλο Τοξότη….όχι τόσο καλά!!!! Υπάρχει πολλή Φωτιά με αποτέλεσμα να καίει ο ένας τον άλλον, και κανείς δεν ικανοποιείται. Και δυο θέλουν να έχουν τον πρωταρχικό ρόλο.
Με Αιγόκερω…όχι τα καλύτερα!!! Ο Αιγόκερως σβήνει την φωτιά του ερωτικού Τοξότη, αλλά και ο Τοξότης δεν μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι της γοητείας που χρειάζεται ο Αιγόκερως για να μπορέσει να μπει στο ερωτικό παιχνίδι.
Με Υδροχόο…πολύ καλά!!!! Ο Τοξότης προσφέρει την σπίθα που χρειάζεται o όχι και τόσο ερωτικός Υδροχόος, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα επιτυχημένο δέσιμο.
Με Ιχθύ…εκρηκτική!!! Δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός γιατί ενώ ο Τοξότης εξάπτει τον Ιχθύ, δεν υπάρχει φυσική ικανοποίηση. Aπό την άλλη ο Ιχθύς σβήνει τη φωτιά του Τοξότη, χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ιδιαίτερα παθιασμένο άτομο, αλλά και ενεργητικό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται το παιχνίδι του φλερτ για να ενεργήσει ερωτικά, πρέπει να νιώσει επιθυμητός αλλά και χρήσιμος για να ανταποκρίνεται ευχάριστα στο παιχνίδι του συντρόφου του. Ο Αιγόκερως ταιριάζει ιδιαίτερα με τα ζώδια του Νερού αλλά και με τα ζώδια της Γης.
Με άλλο Αιγόκερω…το τέλειο ζευγάρι!! Διασκεδάζουν το δέσιμό τους, ιδιαίτερα όταν και οι δυο χρησιμοποιούν τις σαγηνευτικές μεθόδους για τις οποίες και οι δυο εκλιπαρούν!!!
Με Υδροχόο…μη επιθυμητό!!! Δεν υπάρχει κοινό πεδίο δράσης. Ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα ερωτικός για τον μη εκρηκτικό Υδροχόο.
Με Ιχθύ…ένας καλός συνδυασμός!!! Και οι δυο είναι ερωτικοί, και ο ένας έχει ό,τι ο άλλος χρειάζεται και θέλει. Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα συμπαθητικός, συνεργάσιμος και φυσικά γοητευτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ένα μη ερωτικό ζώδιο, αλλά ιδιαίτερα περίεργο. Έτσι τα ζώδια της Φωτιάς μπορούν να τον κάνουν πιο ενεργητικό, αλλά χωρίς τη σπίθα της Φωτιάς, με αποτέλεσμα να χάσει το ενδιαφέρον για σεξ. Ο Υδροχόος είναι από τα ζώδια που μπορεί και χωρίς το σεξ… Γι’ αυτό το λόγο ο Υδροχόος ταιριάζει με ζώδια της φωτιάς , αλλά είναι ευτυχισμένος και όταν ζει τον ελεύθερο έρωτα με ζώδια του αέρα (ιδιαίτερα με τους Διδύμους η ακόμα και με έναν άλλον Υδροχόο).
Με άλλο Υδροχόο…ένας ευτυχισμένος ερωτικός δεσμός!!! Πολλοί ευτυχισμένοι γάμοι έχουν υπάρξει μεταξύ Υδροχόων αλλά δεν υπάρχει ερωτική έλξη, γιατί γρήγορα χάνεται. Ζουν μαζί χωρίς να σκέφτονται το σεξ.
Με Ιχθύ…όχι καλά!!! Ο Ιχθύς είναι ερωτικό ζώδιο, ενώ από την άλλη ο Υδροχόος δεν έχει πάθος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Ιχθύς να χάνει το ενδιαφέρον του, αφού δεν βρίσκει πουθενά μια ερωτική διέξοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς είναι ερωτικός αλλά και συγκαταβατικός. Οι Ιχθείς ταιριάζουν πολύ με τα ζώδια της Γης, αλλά δεν μπορούν να ταιριάξουν με του Νερού, της Φωτιάς και του Αέρα.
Με άλλο Ιχθύ…όχι ό,τι καλύτερο!!!
Δυο ζώδια του Νερού δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αλλά παρόλα αυτά βρίσκουν τρόπο ικανοποίησης με τη μέθοδο του αυνανισμού. Αλλά αυτό δεν είναι μια καλή σχέση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια