Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλειστηριασμοί! Ξύλο στο Ειρηνοδικείο και άγρια επεισόδια

Μεγάλη ένταση στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας πριν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί - Ξύλο και χημικά - Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των "Δεν Πληρώνω" και των αστυνομικών - Τρεις οι τραυματίες - Ένας εξ αυτών ο Θανάσης Μπαρτζώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασχθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, έχοντας αναπνευστικά προβλήματα! - Οι πρώτοι ήθελαν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, οι δεύτεροι "απάντησαν" με χημικά! - Ακόμα και στην έδρα βρέθηκαν πάνοπλοι αστυνομικοί - Απαγορεύθηκε ακόμα και η είσοδος στους δημοσιογράφους - Παρούσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Βίντεο και φωτογραφίες από τις "ασχήμιες"
Πλειστηριασμοί με ένταση και επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. Οι «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών προσπαθώντας να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.
Οι μάχες που έγιναν ήταν σώμα με σώμα και οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να κάνουν μέσα στην αίθουσα χρήση χημικών.
Το ξύλο που έπεσε ήταν άγριο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι ένας διαδηλωτής.
Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες! Ένας εξ αυτών είναι ο Θανάσης Μπαρτζώκας. Πρώην δήμαρχος Καισαριανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, αφού είχε αναπνευστικά προβλήματα.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική αφού τα χημικά έπεσαν σε κλειστό χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν μετά από την άγρια σύγκρουση να βγάλουν τους διαδηλωτές έξω από το κτίριο. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.Το Ειρηνοδικείο της Αθήνας παραμένει κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενο. Η ένταση από νωρίς είναι μεγάλη.
Νωρίτερα οι Δεν Πληρώνω δήλωναν αποφασισμένοι να μπουν στην αίθουσα ενώ εξαπέλυαμ ύβρεις κατά του προέδρου των συμβολαιογράφων. «Είστε δοσίλογοι», φώναζαν.
Παντού υπάρχουν αστυνομικοί, ακόμα και στην έδρα, ενω δεν επιτρέπεται ούτε η είσοδος στους δημοσιογράφους στην δικαστική αίθουσα.Αντιπροσωπεία του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν συμβολαιογράφο των Αθηνών βρέθηκαν νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το έκαναν προκειμένου, όπως λένε, να καταγγείλλουν την παράνομη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων (σ.σ. όπου αποφασίστηκε αναστολή της αποχής από τους πλειστηριασμούς. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι έχει κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια