Φτιάχνεται εύκολα, χωρίς παγωτομηχανή, και χρειάζεται μόνο λίγα υλικά.
Υλικά:
450 γρ. τυρί cottage
1 ώριμη μπανάνα
1/4 φλιτζανιού (35 γρ.) κακάο χωρίς ζάχαρη
2-3 κουταλιές της σούπας μέλι (ανάλογα με τη γλυκύτητα που θέλεις)
Ψιλοκομμένα αμύγδαλα και κομμάτια μαύρης σοκολάτας για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Βάλε το τυρί cottage, τη μπανάνα, το κακάο και το μέλι στο μπλέντερ και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Ρίξε το μείγμα σε ένα δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη.
Πρόσθεσε από πάνω τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τη μαύρη σοκολάτα.
Βάλε το παγωτό στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες, μέχρι να σφίξει και να μπορείς να το σερβίρεις με κουτάλι.
Καλή απόλαυση!

0 Σχόλια