Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Plus Size day / Εθνική ημέρα μεγάλων νούμερων

Εξαιρετική ομορφιά υπάρχει σε όλα τα μεγέθη.

 Στις 6 Οκτωβρίου, η National Plus Size Day αναγνωρίζει τους πανέμορφους άνδρες και τις γυναίκες που μπορεί να είναι μεγαλύτεροι σε μέγεθος αλλά είναι επίσης μεγαλύτεροι στη ζωή με πολλούς τρόπους!
Τα στερεότυπα θα μπορούσαν να συμπληρώσουν αυτήν τη σελίδα για να περιγράψουν τους άνδρες και τις γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά τότε πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι στο συν. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλα και ψηλά, γεμάτα και γερά πρόσωπα γεμίζουν τον κόσμο γύρω μας που απαιτούν καλά στρογγυλεμένους και επαρκώς εξειδικευμένους ανθρώπους. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει η μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη που ορισμένοι λιανοπωλητές δεν έχουν ακόμη εκτιμήσει.
Η Εθνική Μέρα Μεγάλων Νούμερων αναγνωρίζει το ταλέντο και την κομψότητα του πληθυσμού συν το μέγεθος μας. Όταν πρόκειται να είστε μεγαλύτεροι, ψηλότεροι ή με πολλές καμπύλες, βγάλτε το καλύτερο εαυτό σας προς τα έξω. Δείξτε το στυλ, τη φαντασία και τον πανέμορφο εαυτό σας!
Ανεξάρτητα από την ηλικία μας, το πώς αισθανόμαστε για την εμφάνισή μας επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Είτε είστε συν σε μέγεθος είτε όχι, λαμβάνετε υπόψη την αξία της εξωτερικής σας εμφάνισης, τις συνεισφορές σε άλλες ζωές και σχέσεις. Δημιουργήστε εμπιστοσύνη σε κάποιον που γνωρίζετε. Γιορτάστε τα επιτεύγματα και εκτιμήστε ο ένας τον άλλο. Χρησιμοποιήστε το #PlusSizeAppreciationDay για κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Women Rock, Inc. ίδρυσε την Εθνική Μέρα Μεγέθους Αξιολόγησης για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών και ανδρών σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2016 από το Women Rock INC με αποστολή να αγαπάμε τον εαυτό μας παρά το κοινωνικό στίγμα για το πώς θα έπρεπε να είμαστε.
Η Εθνική Ημέρα κηρύχθηκε από την Εθνική Μέρα Μετρητών Εκτίμησης Μεγέθους που θα τηρείται κάθε χρόνο στις 6 Οκτωβρίου από το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια