Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μανχάταν: τρομοκρατικό χτύπημα

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο νότιο Μανχάταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Sky News. Ένας άνδρας συνελήφθη αφού πρώτα πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες μαρτυρίες, ένα λευκό βαν έπεσε με δύναμη πάνω σε πεζούς, ο οδηγός του βγήκε στη συνέχεια από το βαν και άρχισε να πυροβολεί. Οι περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για 9 με 10 πυροβολισμούς
Πηγές ασφαλείας που επικαλείται το Reuters λένε πως οι αρχές ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο τρομοκρατίας. O οδηγός, φέρεται να φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για καβγά μεταξύ οδηγών φορτηγών, είχε σαν αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να πέσει πάνω σε πεζούς και ο άλλος να ανοίξει πυρ με όπλο ιδιοκτησίας του. Όμως το σενάριο αυτό σιγά σιγά «καταρρίπτεται».
«Ο ένας από τους άνδρες βγήκε από το όχημα του κρατώντας δύο όπλα», είπε ένας 14χρονος μαθητής που ήταν στο σημείο την ώρα του περιστατικό.
Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να αποφύγουν την διασταύρωση Chambers st. και Houston st. καθώς στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια