Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κυτταρίτιδα : Δε θέλει μόνο κόπο, θέλει και τρόπο!

Τα δοκιμάσατε όλα, τη δίαιτα του ανανά, την Atkins, τη διατροφή της Kate Middleton και ταλαιπωρείστε ακόμα από αυτές τις μικρές λακουβίτσες στο πίσω μέρος των μηρών;
Γραφτήκατε στο πιο σύγχρονο γυμναστήριο, πήρατε personal trainer -τον οποίο και χρυσοπληρώνετε- αλλά συνεχίζετε να κλείνετε τα μάτια κάθε φορά που κοιτιέστε στον καθρέφτη;
Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιεί κανείς με την κυτταρίτιδα είναι πως αποτελεί τοπικό πάχος το οποίο και αντιμετωπίζεται, αλλά δεν εξαλείφεται εύκολα.
Επειδή ο οργανισμός συνηθίζει, ή ίσως δεν ανταποκρίνεται σε όλων των ειδών τις ασκήσεις, το ιδανικό θα ήταν να γίνεται εναλλαγή αερόβιων προγραμμάτων εκγύμνασης προκειμένου να βγάλετε τον οργανισμό σας από τη στασιμότητα δίνοντάς του μία ώθηση να βελτιώσει τις καύσεις του.
Επιλέξτε γρήγορο περπάτημα για μισή ώρα κάθε μέρα και εναλλάξτε το με τρέξιμο.
Εάν βρίσκεστε ακόμα σε κάποιο νησιώτικο προορισμό, κολυμπήστε με βατραχοπέδιλα είκοσι λεπτά και δοκιμάστε να περπατήσετε γρήγορα μέσα στη θάλασσα χρησιμοποιώντας την αντίσταση του νερού.
Τέλος, είτε στις διακοπές σας είτε πάλι στην καθημερινότητά σας, εντάξτε τον αθλητισμό στη ζωή σας με τη μορφή αθλημάτων όπως το τένις, το βόλεϊ, αλλά και εναλλακτικών δραστηριοτήτων όπως το ποδήλατο, το πιλάτες και η γιόγκα.
Το κορμί γαζέλας δε θέλει μόνο κόπο, θέλει και τρόπο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια