Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τέστ: Τι λένε τα φρύδια σου για εσένα;


Το σχήμα και η φυσική τάση των φρυδιών σου μπορούν να δείξουν αρκετά για το χαρακτήρα σου.
Δες το σχήμα και διάλεξε ποιό απ΄ολα τα στιλ φρυδιών είναι το δικό σου.
Στη συνέχεια δες τις απαντήσεις στην επόμενη σελίδα.
1. Δημιουργία
Είσαι σούπερ δημιουργική. Είτε πρόκειται για τέχνη ή για την επίλυση προβλημάτων, έχεις την ικανότητα να βρίσκεις λύσεις όπως κανένας άλλος. Αν ήσουν παγιδευμένη σε έλνα κλουβί και κάποιος σου έδινε ένα παπούτσι, μια μπανάνα ή ένα συνδετήρα, θα μπορούσες να βρεις διέξοδο σε λίγα λεπτά.

2. Διασκέδαση
Λατρέυεις τις βόλτες, τα ταξίδια, τις εξόδους. Ξέρεις πώς να χαλαρώνεις και μένεις ήρεμη ακόμη και στις πιο τρελλές καταστάσεις. Οι άνθρωποι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου γιατί είσαι η χαρά της ζωής.

3. Λογική
Πατάς γερά στα πόδια σου και είσαι αυτό που θα λέγαμε ορθολογική. Οι άνθρωποι σέβονται τις απόψεις σου και ζητούν τις συμβουλές σου.

4. Συμπόνεια
Έχεις αυτό που ονομάζουμε "ενσυναίσθηση". Είσαι συμπονετική και σου αρέσουν τα απλά πράγματα στη ζωή όπως για παράδειγμα μια καλή πεζοπορία, ένα ζεστό τσάι ή ένα καλό βιβλίο.

5. Αυταρχισμός
Ξέρεις τι θέλεις αλλά και πώς θα το αποκτήσεις. Είσαι σίγουρηγ ια τον εαυτό σου κι αισθάνεσαι πιο άνετα σε ηγετικές θέσεις.

6. Εσωστρέφεια & εξωστρέφεια ταυτόχρονα
Σε κάποιες περιπτώσεις είσαι ιδιαίτερα ντροπλαλή και σε άλλες σούπερ εξωστρεφής. Σου αρέσει η TV και το σινεμά ειδικά όταν έχεις παρέα κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

7. Τιμιότητα
Είσαι σούπερ ειλικρινής, μερικές φορές περισσότερο απ΄όσο χρειάζεται κι αυτό είναι ευλογία και κατάρα για τις προσωπικές σου σχέσεις.

8. Σκληρότητα
Είσαι ήρεμη & ψύχραιμη κι αυτό σε κάνει σκληρή. Έχει αίσθηση του στιλ και σου αρέσει αν διακοσμείς το χώρο σου και να έχεις προσεγμέη εμφάνιση.

9. Πιστή
Είτε πρόκειται για σχέση ή για οικογένεια, είσαι πάντα εικεί για τους δικούς σου ανθρώπους. Οι άνθρωποι μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εσένα γι΄αυτό και μπορείς να κάνεις φίλους με ευκολία.
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια