Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινεζική αστρολογία

Για την κινεζική αστρολογία το 2017 ανήκει στο ζώδιο του Κόκορα, το οποίο έχει πέντε ποιότητες. Η τωρινή ποιότητα ανήκει στην Φωτιά και μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα αισιόδοξη η επιρροή της για όλους μας και τον καθέναν ξεχωριστά. Ας δούμε αυτό το σημαντικό και ενεργητικό ζώδιο που του ανήκει το 2017.

Ο Κόκορας: Μια μεταλλική Σύνδεση
Ο Κόκορας είναι του μεταλλικού στοιχείου. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κόκορα έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι αποφασιστικοί στην προσπάθειά τους για την επιτυχία ... μερικές φορές σε σημείο να είναι δύσκολο να τους έχεις επικεφαλείς γιατί είναι πεισματάρηδες! Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της ελκυστικότητας γύρω από αυτό το στοιχείο – το ότι έχουν ενέργεια και αυτοπεποίθηση τους κάνει πολύ συμπαθείς.

Ο Κόκορας του μετάλλου- 1921, 1981,
Όπως ο Κόκορας είναι ήδη ένα ζώδιο μετάλλων, αυτός ο Κόκορας φέρει ένα διπλό μεταλλικό στοιχείο - αυτό σημαίνει ότι είναι επιπλέον ατσάλινος, είναι άνθρωποι πολύ εργατικοί στους στόχους τους.

Ο Κόκορας του Νερού - 1933, 1993,
Το πιο λογικό και ήπιο σύνολο από όλους τους κόκορες, ο Κόκορας του νερού είναι έξυπνος, σταθερός και ένας καλός εργαζόμενος. Έχει την πρόσθετη ικανότητα να επικοινωνεί καλά με τους άλλους και μπορούν να θεωρηθούν όσοι ανήκουν εδώ ως άνθρωποι εύκολοι στο να επιτύχουν, αλλά βοηθώντας και τους γύρω τους.

Ο Κόκορας του Ξύλου- 1945, 2005
Όπως όλες οι κόκορες, το ξύλο Πετεινός έχει επίσης την ικανότητα για εργασία εξαιρετικά δύσκολη - ίσως πάρα πολλή κατά καιρούς! Ωστόσο, η ξυλώδης φύση του, τον κάνει πιο ανοικτό και με μεγάλη κοινωνικότητα. Είναι πιθανό να είναι ο πιο συνεργατικός από τους 5 κόκορες, προτιμώντας να εργάζονται μέσα σε μια ομάδα, αντί να επιχειρεί σφοδρό βομβαρδισμό για να δει τον εαυτό του στην κορυφή.

Ο Κόκορας της Φωτιάς 1957, 2017
Πολύ φλογερό ζώδιο, είναι σίγουρο ότι θα ανάψει σε κάθε δωμάτιο η φωτιά, ο Κόκορας είναι τόσο δυναμικός στο εσωτερικό, όπως είναι στο εξωτερικό. Αυτοί οι φυσικοί ηγέτες έχουν το χάρισμα της πολύ αιχμηρής οργανωτικής δεξιότητας, καθώς και ένα χάρισμα που είναι δύσκολο να χάσουμε το χάρισμα του να πραγματοποιούν αυτό που λένε. Το ότι το 2017 κυριαρχείται από τον Κόκορα της Φωτιάς το κάνει κατάλληλο έτος για επίτευξη στόχων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια