Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΟΥΡΑΝΟΣ στον ΤΑΥΡΟ (2017 – 2024)

Το τελευταίο πέρασμα του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου (1934 – 1941) σημαδεύτηκε από τις πιο μελανές σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας, την άνοδο του Ναζισμού και το ξέσπασμα του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.
Σε παλαιοτέρους κύκλους, ο Ουρανός βρισκόταν στον Ταύρο την περίοδο 1851 – 1856 είχαμε τον Κριμαϊκό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας και την  περίοδο 1767 – 1774 την Βιομηχανική επανάσταση, την Διακήρυξη των δικαιωμάτων και την προετοιμασία της Αμερικανικής Επανάστασης.
Την περίοδο που ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο αναμένεται πολύ μεγάλες προσωπικότητες να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα, που θα διαθέτουν μεγάλη δύναμη στα χέρια τους για την δημιουργική αλλαγή πορείας της ανθρωπότητας ή την καταστροφή της. Από την χρήση της δύναμης τους θα εξαρτηθεί προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα.
Η οικονομική κρίση που αυτή την στιγμή βιώνουμε, κατά την περίοδο αυτή θα σημειώσει την κορύφωση της!
Αναμένεται να συνεχιστεί το κλίμα εντάσεων σε διάφορες περιοχές της υφηλίου, αλλού για θρησκευτικούς λόγους (Αμερική και Ευρώπη με την μετωπική σύγκρουση των θρησκευτικών ιδεολογιών) και αλλού για λόγους ελευθερίας και ανεξαρτησίας (Μέση Ανατολή και Ανατολική Ασία).
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετά μεγάλης κλίμακας πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής ή της Άπω Ανατολής , που όμως δεν θα έχουν την έκταση παγκόσμιων πολέμων με την μορφή και την έκταση που γνωρίσαμε κατά τον προηγούμενο αιώνα, γιατί θα λείπουν οι όψεις που έδωσαν το στίγμα για τις βαρβαρότητες και τις καταστροφές που προκάλεσε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια