Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δείξε μου το στήθος σου, να σου πω το χαρακτήρα σου

Μπορεί το σχήμα των μαστών σου να «προδώσει» τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Η «μαντική» τέχνη της στερνομαντείας, που αναπτύχθηκε στην Ισπανία κατά τον 18ο αιώνα, ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Μπορεί το σχήμα των μαστών σου να «προδώσει» τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Η τέχνη της στερνομαντείας ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό καθώς αν και η ψυχή μιας γυναίκας είναι άβυσσος, μπορεί εύκολα να αποκρυπτογραφηθεί, με μια και μόνο ματιά στο μπούστο της!
Μπορεί λοιπόν η ψυχή μιας γυναίκας να είναι άβυσσος για τους περισσότερους άνδρες, σύμφωνα όμως με την στερνομαντεία, μπορεί εύκολα να αποκρυπτογραφηθεί, με μια και μόνο ματιά στο μπούστο της!
Τι δείχνει το στήθος σου για την προσωπικότητά σου; Κάνε το τεστ, δώσε ειλικρινείς απαντήσεις και μάθε το!

Ξεκινάμε...
Α. Πώς είναι το σχήμα των μαστών σου;
Τα στήθη σου είναι:
Μικρά και στρογγυλά
Μικρά και μυτερά
Σε σχήμα λεμονιού
Σε σχήμα και μέγεθος ενός μήλου
Σχήμα αχλαδιού
Μέγεθος & σχήμα μελιτζάνας
Σαν πεπόνι
Πληθωρικό και βαρύ σαν καρπούζι:
Σιλικονάτο

Β. Και με τις θηλές τι γίνεται;
Πώς είναι οι θηλές σου;
Καλοσχηματισμένες & πεταχτές
Ωοειδείς & εισέχουσες
Α. Πώς είναι το σχήμα των μαστών σου;

Μικρό και στρογγυλό
Οι γυναίκες με μικρά στήθη που μοιάζουν με κερασάκια σαν τα δικά σου, διακρίνονται για την κοινωνικότητα τους. Είναι λογικές και άνετες. Όταν βρίσκονται σε σχέση γίνονται πολύ καλές και αξιόπιστες σύντροφοι, αν και δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη σωματική επαφή.

Μικρό και μυτερό
Εάν το στήθος σου μοιάζει από το πλάι με τη μύτη της αλεπούς, πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου ιδιαίτερα τυχερό, τουλάχιστον από αισθητική άποψη! Ως προς τον χαρακτήρα, εκτός από μεγάλη αυτοπεποίθηση, το σχήμα αυτό δείχνει εξυπνάδα και εργατικότητα. Ωστόσο, δύσκολα θα καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά κατακτώντας διευθυντικές θέσεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι μέσα στους στόχους σου. Προτιμάς την εργασία στο πλαίσιο μιας ομάδας και η συνεργασία με τους συναδέλφους σου είναι πάντα άψογη. Αναφορικά με τα ερωτικά σου, δίνεσαι ψυχή και σώματι στον σύντροφό σου και αν καταφέρει να σε κερδίσει θα είσαι απόλυτα πιστή. Στο κρεβάτι δε, είσαι πυρκαγιά!

Στήθος σαν λεμόνι
Αν το στήθος σου έχει σχήμα λεμονόκουπας τότε μάλλον έχεις από καιρό αφήσει πίσω σου ταμπού και τις προκαταλήψεις. Λατρεύεις τους πειραματισμούς και τις καινούργιες στάσεις στο κρεβάτι, ενώ σύμφωνα με τη στερνομαντεία δε φοβάσαι να αλλάξεις αρκετούς συντρόφους στη ζωή σου, μέχρι να βρεις τον κατάλληλο. Παρότι ήσυχος χαρακτήρας, κάνεις σκληρή κριτική και αυτόκριτική οποία δεν φοβάσαι να εκφράσεις, ενώ ταυτόχρονα είσαι γεμάτη ζωντάνια.

Σε σχήμα και μέγεθος μήλου
Συχνά φαίνεσαι ψυχρή και απρόσιτη ενώ διακρίνεσαι για την εξυπνάδα και την ευστροφία σου. Είσαι σταθερή και δεν αλλάζεις συχνά συντρόφους ενώ όποιος άνδρας μπλέξει μαζί σου το σίγουρο είναι πως δε θα πεινάσει, καθώς από τη φύση σου είσαι καλή νοικοκυρά! Δεν αρνείσαι να δοκιμάσεις διάφορες στάσεις και μπορεί να κάνεις το παν για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου αλλά για εσένα ο οργασμός είναι κάτι που έρχεται δύσκολα… Οπότε αν βρεις τον άνδρα αυτό που καταφέρνει να σε σηκώσει στα ουράνια, μην τον αφήσεις δίχως σκέψη!

Στήθος σε σχήμα αχλαδιού
Αν το στήθος σου μοιάζει με αχλάδι τότε μάλλον είσαι μια ανεξάρτητη και καπάτσα. Ξέρεις πότε πρέπει να υποκρίνεσαι την ανόητη και την αθώα ξεγελώντας τους άνδρες και φυσικά καταφέρνοντας να τους σύρεις από την μύτη… Ακόμη κι αν είσαι ιδιαίτερα συντηρητική, δυσκολεύεσαι να πεις όχι σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Δεν δεσμεύεσαι εύκολα, αλλά όταν το κάνεις τα σεντόνια παίρνουν φωτιά, όπως και τα σκάνδαλα που θα σημαδέψουν τη σχέση σου.

Σε μέγεθος και σχήμα μελιτζάνας
Εάν το στήθος σου έχει το μέγεθος και το σχήμα της μελιτζάνας (της φλάσκας, όχι της αργίτικης να εξηγούμαστε) τότε μάλλον χαρίζεις απλόχερα την αγάπη σου ενώ παράλληλα ξέρεις να απολαμβάνεις τις επίγειες χαρές της ζωής. Βέβαια, παράλληλα διακρίνεσαι και για τον αδύναμο χαρακτήρα σου επιτρέποντας στον άνδρα να έχει το πάνω χέρι τόσο μέσα στη σχέση αλλά και στο σεξ.

Σχήμα και μέγεθος πεπονιού
Οι γυναίκες με στήθος σε σχήμα μεγάλο και στρογγυλό σαν του πεπονιού αποζητούν τον θαυμασμό. Εκτιμούν δεόντως τις γευστικές απολαύσεις και γι' αυτό τους αρέσει να μαγειρεύουν, αλλά στο θέμα των σαρκικών απολαύσεων είναι αρκετά συντηρητικές και λάτρεςι της ρουτίνας.

Πληθωρικό και βαρύ σαν καρπούζι
Αν ανήκεις στην κατηγορία "καρπούζι" σίγουρα λατρεύεις επίσης το καλό φαγητό, αλλά και την καλοπέραση γενικότερα. Σου αρέσει να φλερτάρεις, αλλά όταν φτάσεις στο κρεβάτι το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι μόνο να κοιμηθείς.

Σιλικονάτο
Όπως καταλαβαίνεις, η στερνομαντεία αναφέρεται στα φυσικά στήθη, δίχως να έχει μεσολαβήσει νυστέρι. Αν λοιπόν έχεις εμφυτεύματα σιλικόνης, προσπάθησε να θυμηθείς την αρχική εικόνα του στήθους σου και ανάτρεξε πίσω στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ωστόσο, αν η επέμβαση δεν έγινε για κάποιο ιατρικό λόγο τότε αυτό από μόνο του δείχνει μεγάλη ανασφάλεια.

Και με τις θηλές τι γίνεται;

Καλοσχηματισμένες & πεταχτές
Οι στρογγυλές και πεταχτές θηλές δείχνουν γενναιοδωρία αλλά και τάσεις για κυριαρχία. Σου αρέσει να υπερέχεις, μέσα στη σχέση αλλά και στο κρεβάτι. Λατρεύεις το στοματικό σεξ και τις στάσεις όπου η γυναίκα έχει τα ηνία.

Ωοειδείς & εισέχουσες
Είσαι μια αδιόρθωτη υπολογίστρια καθώς πάντα σταθμίζεις τα υπέρ και τα κατά πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση. Μάλιστα, συχνά κρύβεις τις πραγματικές σου προθέσεις. Ως προς το σεξ, δεν το βρίσκεις συναρπαστικό και είσαι της άποψης "πολύς ντόρος για το τίποτα", ωστόσο, είσαι έτοιμη να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις του συντρόφου σου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια