Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κωμικός ηθοποιός Gene Wilder 1933-2016

«Έφυγε» νικημένος από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Ο λόγος για τον Τζιν Γουάιλντερ, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών έπειτα από επιπλοκές της νόσου. Ο διάσημος Αμερικανός κωμικός έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλλες», ενώ από τις μεγάλες του επιτυχίες ήταν οι ταινίες: «Οσα θέλατε να μάθετε για το σεξ και φοβόσαστε να ρωτησετε», αλλά και στο «Γουϊλι Γουόνκα και το εργοστάσιο της σοκολάτας»
«Ο Τζιν Γουάιλντερ υπήρξε ένα πράγματι μεγάλο ταλέντο της εποχής μας. Ηταν ευλογία κάθε φιλμ που κάναμε με τον μαγικό του τρόπο και ήταν ευλογία για μένα η φιλία του» έγραψε στο Twitter o Μελ Μπρουκς ενώ την είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός του.
«Κατανοούμε ότι παρά τις συναισθηματικές και σωματικές προκλήσεις που παρουσίαζε η κατάστασή του, ήμασταν από τους τυχερούς, αφού αυτή η ύπουλη ασθένεια -σε αντίθεση με πολλές άλλες περιπτώσεις- δεν του είχε κλέψει την ικανότητα να αναγνωρίζει τα πολύ κοντινά του πρόσωπα, ούτε είχε αλλοιώσει την ευγενική του φύση και την γαλήνια προσωπικότητά του.
Η απόφαση να περιμένουμε μέχρι αυτήν τη στιγμή για να αποκαλύψουμε την κατάστασή του δεν πάρθηκε λόγω ματαιοδοξίας αλλά περισσότερο γιατί δεν θέλαμε να εκθέσουμε σε ένα τόσο θλιβερό ενήλικο πρόβλημα τα παιδιά που τον έβλεπαν στον δρόμο, του χαμογελούσαν και του φώναζαν "Να ο Γουίλι Γουόνκα". Ο ίδιος δεν άντεχε την ιδέα να σβήσει έστω και ένα παιδικό χαμόγελο»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια