Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τρίκαλα: ζευγάρι έκανε επάγγελμα την απάτη

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του ζευγαριού.
Χτύπησαν 41 φορές μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες...
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών από τη Βουλγαρία, που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για απάτη σε βάρος ζευγαριού. Οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών και κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιουνίου του 2016 έως 27-07-2016 εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης και σε τουλάχιστον 35 περιπτώσεις απόπειρας απάτης. Πιο συγκεκριμένα τηλεφωνούσαν στα ανυποψίαστα θύματά τους και ζητούσαν χρήματα για υποτιθέμενη εμπλοκή συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο.
Πρόκειται για τους: RACHEV (επ) VENTSISLAV (ον) του VIOLINOV και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 11-06-1983 στη Βουλγαρία...
Μαζί του συνελήφθη και η MIHAYLOVA (επ) PETYA (ον) του NIKOLOVA και της CRISTINA , η οποία γεννήθηκε την 16-02-1974 στη Βουλγαρία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας: ''Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 08-02-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24310 – 63020 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας''.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια