Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Stereo Soul

Ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Μπράντλεϊ Γουάιτ-Ντέιλ γνωρίστηκαν στο X-factor και έδεσαν από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι Stereo Soul.
Bradley White-Dale
O Bradley Robert Arthur White-Dale γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε παιδιά. Η έφεση του στην μουσική ήταν κάτι που διέκριναν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι. Το x factor uk αποτέλεσε το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας στο τραγούδι αφού εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή φτάνοντας μέχρι το bootcamp ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πάλλη στο Ελληνικό Χ Factor και η δημιουργία του group “Stereo Soul” τον ενθουσίασε αφού οι φωνές τους δένουν καταπληκτικά και αυτό είναι κάτι που του δίνει δύναμη για την συνέχεια. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να μαθαίνει ξένες γλώσσες, να πηγαίνει σινεμά και να κάνει scuba diving.
«Μόλα είχα τε¬λειώσει μια συνεργασία σε μια μπάντα και ήθελα να βρω -μια περιστασιακή δουλειά για έξι μήνες, όσο θα έψαχνα για κάτι άλλο επάνω στη μουσική. Βρήκα μία δουλειά στην Αθήνα, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε να πάω ή όχι. Μια μέρα καθόμουν σε ένα καφέ στο Λονδίνο και ζητούσα τη συμβουλή ενός φλου μου. Τότε ένα κορίτσι με χτύπησε στον ώμο και μου είπε: "Εγώ θα σε βοηθήσω! "..Το κορίτσι αυτό ήταν από την Αθήνα, και -με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα παράφορα την Αθήνα και όλη την Ελλάδα και έτσι έμεινα. Και όχι μόνο εγώ. Οι γονείς μου που έρχονται και με επισκέπτονται συχνά, επίσης, αγάπησαν την Ελλάδα πολύ. Ίσως κάποια στιγμή έρθουν να ζήσουν μόνιμα εδώ. Έκανα τόσο καλούς φίλους , εδώ. Έζησα εκπληκτικές εμπειρίες. Ένιωσα σαν να βρήκα το σπίτι μου. Στην αρχή έμενα στην Καλλιθέα και δούλευα καθημερινά σε ένα γραφείο. Ήμουν υπάλληλος σε ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών. Μετά βρέθηκα να γράφω αγγλικά κείμενα για ένα φροντιστήριο στα Άνω Πατήσια. Τότε ξεκίνησα να δουλεύω ως δάσκαλος Αγγλικών εκεί. Έχω διδάξει Αγγλικά σε παιδιά σε όλη την Αθήνα: στην Κηφισιά, στο Παλαιό Φάληρο, στη Νέα Σμύρνη, μέχρι στο Κορωπί».
Παναγιώτης ΠάλληςΟ Παναγιώτης είναι 25 ετών και σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στο Δημοκρήτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το διάβασμα αποτελούσε μία απόλαυση για εκείνον από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα απολαμβάνει να μένει σπίτι ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας ταινίες και σειρές μυστηρίου και φαντασίας. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και ανίψια που περνάει πολλές ώρες μαζί τους, αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό του Family Guy. Ονειρεύεται στο μέλλον να γυρίσει όλο τον κόσμο γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και να καταξιωθεί επαγγελματικά ότι κι αν επιλέξει τελικά να ακολουθήσει.
«Μου προέκυψε από το πουθενά. Ηταν επικίνδυνο, ευτυχώς αντιμετωπίστηκε άμεσα γιατί θα μπορούσα να έχω παρατράγουδα. Αλλά θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Μέσα από αυτή την περιπέτεια μου δόθηκε μια ευκαιρία να αναθεωρήσω κάποια πράγματα. Μέχρι τότε ήμουν πολύ σχολαστικοί, πολύ ορθολογιστής. Την ευαίσθητη καλλιτεχνική μου πλευρά την είχα παραμελήσει. Κατάλαβα ότι ο τρόπος που σκεφτόμουν μέχρι τότε ήταν εξοντωτικός για μένα και ότι έπρεπε να χαλαρώσω. Ήθελα εδώ και τόσα χρόνια να συμμετάσχω σε ένα talent show. Γιατί το σκεφτόμουν και δεν το έκανα; Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσω τα θέλω μου. Ότι ήθελα να ζήσω!» είπε και συνέχισε: «Είχα την υποστήριξη των δικών μου ανθρώπων. Είναι τόσο δημοκρατικοί άνθρωποι και τόσο προοδευτικά μυαλά που ήθελαν πάνω απ' όλα να είμαι εγώ καλά. Βέβαια, τους είχα τονίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμερίσω τη σχολή, αφού έχω σκοπό να συνδυάσω τις σπουδές μου με το τραγούδι. Με το που τελειώσει το σόου θα επιστρέψω γρήγορα στο εργαστήριο, θα το πάρω το πτυχίο μου».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια