Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δες τη συχνότητα δόνησης για το σκοπό της ζωής σου

Διάλεξε ένα από τα σχέδια και δες τι θα αποκαλύψει η συχνότητα δόνησης σου για το σκοπό της ζωής σου!
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αποτελείται από ύλη! Και η ύλη είναι μορφή ενέργειας η οποία πάλλεται σε μία συγκεκριμένη συχνότητα και με έναν συγκεκριμένο ρυθμό.Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια, συχνότητα και δόνηση! Όπως είχε δηλώσει και ο τεράστιος επιστήμονας και εφευρέτης Νικολά Τέσλα

«ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ » NIKOLA TESLA

Τα χρώματα που βλέπεις, η μυρωδιές που μυρίζεις, οι νότες που ακούς όταν πατάς τα πλήκτρα στο πιάνο, εξαρτώνται από το είδος της συχνότητας με την οποία δονούνται σε σχέση με το σύμπαν. Αφού λοιπόν οι συχνότητες δόνησης μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίον βλέπουμε, ακούμε και αισθανόμαστε την ύλη τότε σίγουρα μπορούν να μας δώσουν αρκετές πληροφορίες για την ενεργειακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας οργανισμός.

Πάνω σε αυτό βασίζεται η παρακάτω άσκηση μέσα από την οποία έχουμε δώσει ολογραμματική μορφή σε 8 βασικές συχνότητες δόνησης οι οποίες θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Πριν δεις τη φωτογραφία, προσπάθησε να χαλαρώσεις! Βρες ένα ήσυχο μέρος που δε θα σε ενοχλήσει κανείς. Πάρε μια βαθιά ανάσα και κράτησε την για 3 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια εξέπνευσε! Επανέλαβε για τρεις φορές τον τρόπο της αναπνοής καθώς εκπνέεις γίνεσαι ολο ένα και πιο χαλαρός την ώρα που θα βλέπεις τις εικόνες μπροστά από τα δικά σου μάτια, που ήδη έχουν αρχίσει να ηρεμούν!

Τώρα σκέψου κάτι που είναι σημαντικό στη ζωή σου, έναν στόχο, μία απόφαση που πρέπει να πάρεις για κάτι, και συνδέσου με το πραγματικό σου είναι, τον πραγματικό σου ατόφιο καο αληθινό εαυτό που μόνο εσύ γνωρίζεις ολοκληρωτικά.

Δες τώρα την εικόνα που ακολουθεί! Ποια από τις 8 ολογραμματικές εικόνες σε ελκύει περισσότερο? Διάλεξε μια και δες τι σημαίνει και πως μπορεί να σε καθοδηγήσει.
1.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
Αν διάλεξες το 1, σημαίνει πως θες και ζητάς την ελευθερία σου, αλλά φοβάσαι τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν μαζί της.Πολλές φορές σε φοβίζει η ιδέα να προχωρήσεις μπροστά! Ενώ έχεις μεγάλα όνειρα και στόχους, συχνά αμφισβητείς τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου! Η εικόνα που διάλεξες σου υπενθυμίζει να έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου, να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να θυμάσαι πως ο μόνος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σου,όσο μεγάλα αν είναι αυτά είσαι εσύ και οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις!

2.ΏΘΗΣΗ
Αν διάλεξες το 2, τότε έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στη ζωή αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσεις!Νιώθεις ότι πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το άλμα.. Όλο αυτό όμως σταδιακά σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και στατικότητας! Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως την αν κάθεσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι, η στιγμή αυτή δε θα έρθει ποτέ!Αντίθετα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγεις εκεί έξω και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις κατάλληλες συνθήκες πάντα βασιζόμενος στο τι σου λέει η διαίσθηση και τα συναισθήματά σου!

3.ΝΙΚΗ
Αν διάλεξες το 3, διάλεξες τη συχνότητα δόνησης της νίκης.Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι ήσουν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιες? Πόσες φορές ήσουν τόσο κοντά στην επιτυχία αλλά τελικά απέτυχες? Αυτή η εικόνα σου υπενθυμίζει πως η νίκη και η ήττα είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος! Μην αφήνεις την αποτυχία να σε καταβάλλει! Δεν υπάρχει αποτυχία παρά μόνο μηχανισμός ανατροφοδότησης που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.. Συνέχισε την προσπάθεια και να θυμάσαι πως οι νικητές είναι αυτοί που δε σταμάτησαν να προσπαθούν ποτέ παρά τις δυσκολίες και τα «χαστούκια».

4.ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το 4 έχει να κάνει με τη συχνότητα της υπέρβασης.Πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου? Κάτι όμως σε τραβάει πίσω.. Ένα αλλά που συχνά βάζεις μετά από κάθε σου επιθυμία. Η εικόνα αυτή σου λέει να αφήσεις τα αλλά και να γίνεις λίγο πιο τολμηρός.. Να ρισκάρεις λίγο παραπάνω γιατί και εσύ ο ίδιος ξέρεις πόσο ξεχωριστές είναι οι ικανότητες και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάζεις.. Όλα θα πάνε σίγουρα και 100% καλά αν και εφόσον είσαι αληθινός και ειλικρινής με τον πραγματικό σου εαυτό και σε επαφή με αυτό που σου λένε τα συναισθήματά σου.

5.ΕΠΙΜΟΝΗ
Το 5 είναι η συχνότητα της επιμονής.Είσαι ήδη σε τροχιά γύρω από την πραγματοποίηση των στόχων σου. Ποτέ όμως δε φανταζόσουν πως το κυνήγι αυτό θα σου δαπανούσε τόσο χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα στο μυαλό σου ίσως να τριγυρίζουν δευτερεύσουσες σκέψεις που σε κάνουν να αμφιβάλλεις για την πορεία του ταξιδιού σου.Η εικόνα αυτή σε εμπνέει να επιμένεις και να μην εγκαταλείψεις. Οι δυσκολίες είναι μέρος της διαδικασίας που θα σε εξελίξουν στον άνθρωπο που θα έχει τη χαρά να γευτεί πλουσιοπάροχα τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχεις στο μυαλό σου! Να επιμένεις λοιπόν, είσαι σε καλό δρόμο..

6.ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το 6 είναι η αυθεντικότητα.Βρίσκεσαι στη φάση της μετάβασης και στην κρίσιμη καμπή που παίρνει η ζωή μέσα από την οποία ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως είναι καλό να εστιάσεις στον εαυτό σου και να μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων.Αυθεντικότητα είναι να είσαι μοναδικός και όχι ίδιος σαν όλους τους άλλους. Η τεράστια δύναμη θα αποκαλυφθεί αν και εφόσον ανακαλύψεις, αποδεχθείς και φέρεις στην επιφάνεια την ομορφιά του αληθινού σου είναι..

7.ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
Αν διάλεξες το 7, τότε η ευαισθησία είναι μια λέξη που είναι καλό να αφομοιώσεις. Είσαι σε μία μεταβατική φάση που έχει να κάνει με μια μορφή πνευματικής και συνειδιακής αφύπνισης.Αντιλαμβάνεσαι πιο καθαρά και πιο γρήγορα την πραγματικότητα σε σχλεση με το παρελθόν. Θα πρέπει λοιπόν να ακούς περισσότερο την διαίσθηση σου και τον τρόπο με τον οποίον σου μιλούν τα συναισθήματα σου. Μη φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα για τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα παρόλο που μπορεί να φαντάζει παράξενος για κάποιους.. Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση είναι η πηγή της δύναμής σου! Άσε την λοιπόν άφοβα να σε καθοδηγήσει..

8.ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Το 8 είναι το κάλεσμα! Υπάρχουν φορές που το ίδιο σου το έιναι σου μιλάει τόσο έντονα λες και σου έρχεται μία έντονη ανάγκη να αναλάβεις δράση! Στιγμές που νιώθεις με διαύγεια συναισθήματα του τύπου » Αχάαα.. Αυτό είναι» Τα ερεθίσματα μπορεί να είναι ένα τραγούδι που άκουσες, κάτι που διάβασες ή είδες στο ίντερνετ, μία συζήτηση που έκανες κ.α. Μην αγνοείς αυτές τις στιγμές. Άδραξε τις και άκουσε με πρόσοχη την εσωτερική σου φωνή γιατί εκείνη την ώρα επικοινωνείς με την ανώτερη σου συνείδηση. Αν δώσεις βάση σιγά σιγά θα καταλάβεις τον ανώτερο σκοπό για τον οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο.

Για το τέλος να αναφέρουμε πως οι ολογραμματικές εικόνες είναι του καλλιτέχνη, ψυχολόγου, μαθηματικού και ερευνητή της ιερής γεωμετρίας Janosh από την Ολλανδία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια