Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι συμβαίνει άμα τρίψετε τα δάχτυλα σας

Η Διδασκαλία Jin Shin Jyutsu είναι ένα μέρος της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.
Βασίζεται σε 26 ασκήσεις ενέργειας με τις οποίες μπορούμε να τονώσουμε και να βελτιώσουμε την υγεία μας και να αυξήσουμε την ευημερία μας. Το καλύτερο πράγμα σε όλα αυτά είναι ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι σας. Δεν θα σας πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι ένα λεπτό για κάθε δάχτυλο.
Πάμε να δούμε…

1.Αντίχειρας
Είναι συνδεδεμένος με την καρδιά και τους πνεύμονες. Αίσθημα παλμών και δύσπνοια μπορούν να ανακουφιστούν αν κάνετε απαλό μασάζ στον αντίχειρα.
2. Δείκτης 
Αυτό το δάχτυλο με τη σειρά του συνδέεται με τον γαστρεντερικό σωλήνα. Αν είστε κουρασμένος από δυσπεψία, κοιλιακό άλγος και δυσκοιλιότητα, προσπαθήστε να κάνετε μασάζ σε αυτό το δάχτυλο.
3. Μεσαίο δάχτυλο 
Είναι συνδεδεμένο με το καρδιαγγειακό σύστημα, ιδιαίτερα όσον αφορά την ιλίγγο. Το μασάζ στο δάχτυλο αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας.
4. Ο παράμεσος
Σύμφωνα με τη διδασκαλία του Jin Shin Jyutsu αυτό το δάχτυλο είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση της συναισθηματικής μας κατάστασης. Αν έχετε νεύρα και δεν έχετε υπομονή – ξέρετε τι να κάνετε.
5. Το μικρό δάκτυλο
Το μικρότερο δάχτυλο συνδέεται με τα νεφρά και το κεφάλι. Το μασάζ εκεί, αν έχετε προβλήματα με τα νεφρά η πονάει το κεφάλι σας είναι απαραίτητο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια