Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και sex: το δυνατό στοιχείο σεξουαλικότητας σου

Τελικά, τι δελεάζει τους εραστές σου περισσότερο;
Η σεξουαλική ελκυστικότητα ή σεξαπίλ είναι η ικανότητα σου να προσελκύσεις το ερωτικό ή σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός άλλου προσώπου, Η ελκυστικότητα αυτή μπορεί να βασίζεται σε φυσικές ή άλλες ιδιότητες, χαρακτηριστικά ή ποιότητες. Μερικές φορές μπορεί να έχει βάση στην αισθητική, τις κινήσεις, τη φωνή ή ακόμη και την οσμή σου. Μάλιστα το σεξαπίλ μπορεί να ενισχυθεί με στολίδια, ρούχα, αρώματα κ.λπ. Σίγουρα πάντως, κάθε ζώδιο έχει κάτι μοναδικά σέξι.
Ποια είναι λοιπόν η βάση του σεξαπίλ σου; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι δελεάζει τους θαυμαστές σου περισσότερο. 
ΚΡΙΟΣ
Το σεξαπίλ σου βασίζεται στο φλογερό σου αθλητικό κορμί και στη λάμψη των ματιών σου που εκπέμπουν ξεκάθαρα ότι η αντίσταση είναι μάταιη κάθε φορά που παρενοχλείς τη «λεία» σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο χαλαρός κύκλος, που υποδηλώνει το δάχτυλό σου γύρω από το χείλος του ποτηριού μεταφράζει απόλυτα που βασίζεις το σεξαπίλ σου. Η φυσική, αργή απόλαυση όλων των εμπειριών της ζωής σε προικίζει μ' έναν ισχυρό, γειωμένο αισθησιασμό, που οι άλλοι βρίσκουν αρκετά δελεαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σεξαπίλ σου τονίζεται από τα κομψά σου χέρια, που είναι τόσο γρήγορα όσο οι σκέψεις σου. Η τεχνική μάλιστα να ψιθυρίζεις πικάντικα υπονοούμενα στο αυτί του εραστή σου ανάβει την σπίθα του πάθους, καθώς και το πως ξέρεις να χρησιμοποιείς αυτά τα «έξυπνα» χέρια στην κρεβατοκάμαρα, σε κάνουν αρκετά ελκυστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μια μοναδική ικανότητα να δείχνεις φροντίδα, ανησυχία και υπομονή, τα οποία σε καθιστούν ελκυστικό μ' έναν τρόπο που ακόμα και ο πιο σκληρός δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Το μυστικό του σεξαπίλ σου είναι ο τρόπος που η ευαισθησία σου μεταφράζεται σε συναισθηματικό βάθος και ρομαντισμό.

ΛΕΩΝ
Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται στη ζωντανή σου ενέργεια, στον αμείωτο ενθουσιασμό σου για την ίδια τη ζωή. Ιδίως όταν τρέχεις με ένα τσούρμο παιδιά τριγύρω, θα καταλάβεις ότι ένα μεγάλο μέρος της γοητείας σου είναι η αιώνια νεότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αργή αποκάλυψη του ποιος είσαι στον πυρήνα σου είναι αυτό ακριβώς που τραβάει τους θαυμαστές σου. Μπορούν να αισθανθούν ότι είσαι κάποιος με εκλεπτυσμένες ευαισθησίες, υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετικές αξίες. Μπορούν επίσης να αισθανθούν το φυσικό, γήινο αισθησιασμό σου, ο οποίος αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ
Τα ζεστά σου μάτια, τα λόγια σου που ξέρουν πως να χαϊδεύουν και το χαμόγελό σου που είναι γεμάτο δελεαστικές υποσχέσεις, είναι τα μυστικά που ενισχύουν το σεξαπίλ σου και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει, Επίσης, να προσθέσω στο πακέτο του μαγνητισμού σου, την εκτίμησή σου στα σέξι κομψά εσώρουχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αίσθηση της δύναμη που αποπνέεις είναι δελεαστική για όποιον θέλει να έρθει πιο κοντά σε αυτήν την ισχυρή πηγή ενέργειάς σου. Επιπλέον, η ριψοκίνδυνη διάθεση στα σεξουαλικά γούστα, σε συνδυασμό με την εν λόγω θρυλική αντοχή σου, είναι αρκετή για να σε προικίσει με αρκετές στρώσεις σεξαπίλ, που θα οδηγήσουν το ταίρι σου στα άκρα της ευχαρίστησης και της πρωτόγονης αισθησιακής εμπειρίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υπόσχεση, προφορική ή σιωπηρή, ότι αν συνδεθεί κάποιος μαζί σου, θα ανοίξει ένας ολόκληρος νέος κόσμος, καθώς και η πάντα παρούσα λάμψη στα μάτια σου δημιουργούν μια αύρα που οι άλλοι βρίσκουν πρωτόγονα ελκυστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ότι είσαι διαισθητικός και μπορείς να καταλάβεις τι αρέσει στο ταίρι σου, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πει ποτέ μια λέξη, δίνει ένα βασικό ατού στο τρομερά σιωπηλό, αλλά έντονο σεξαπίλ σου. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν εραστή όπως εσύ, που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σεξαπίλ σου βρίσκεται στο εφευρετικό μυαλό σου, που ονειρεύεται νέους δρόμους αισθησιακής ευχαρίστησης. Ακόμα και η τάση σου προς τη συναισθηματική επιφυλακτικότητα είναι μαγνητικά ελκυστική, δεδομένου ότι εμπνέει κάποιον να «εργαστεί» πολύ πιο σκληρά, για να κερδίσει την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Το σεξαπίλ σου έχει τις ρίζες του στη βαθιά συναισθηματική, διαισθητική σύνδεση που συνήθως έχεις με το ταίρι σου. Σκέψου το τελευταίο σέξι όνειρο που είχες και φαντάσου πόσο συναρπαστικό θα ήταν αν κάποιος μπορούσε να αισθανθεί τους εσωτερικούς πόθους και επιθυμίες σου. Αυτή η ικανότητα ερωτικής σύνδεσης μαζί του είναι που σε κάνει τόσο σέξι.
 Κολιοπάνου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια