Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκδίκηση με γιγαντοαφίσα

Σάλο προκάλεσε η εκδίκηση της ερωμένης ενός εκ των κορυφαίων οικονομικών συμβούλων του Barack Obama, που εκδικήθηκε τον πρώην εραστή της, γεμίζοντας με τεράστια πανό κεντρικούς δρόμους που διαφημίζουν την παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσαν μέχρι πρότινος.
Για το λόγο αυτό, η YaVaughnie Wilkins λέγεται ότι πλήρωσε περίπου €170.000, έπειτα από την απόφαση του Charles Phillips να βάλει τέλος στο δεσμό τους και να επιστρέψει στη σύζυγό του. Το μήνυμα της αφίσας είναι:
«Είσαι το άλλο μισό της ψυχής μου» (μία φράση που της είχε πει ο εραστής της) και περιλαμβάνει λινκ σε μία σελίδα του ίντερνετ με φωτογραφικό υλικό από τον 8χρονο ερωτικό δεσμό τους, αλλά και μεταξύ τους ραβασάκια, εισιτήρια από ταξίδια τους σε διάφορες χώρες του κόσμου, μέχρι και φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ. Ανάμεσα στα σημεία που έχει τοποθετηθεί το γιγάντιο πανό, περιλαμβάνεται και η πλατεία Times Square στο Broadway της Νέας Υόρκης, μια από τις ακριβότερες διαφημιστικές θέσεις στον κόσμο. Πάντως, οι διαφημίσεις είχαν από ό,τι φαίνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο οικονομικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ και πρόεδρος της γνωστής εταιρείας Oracle αναγκάστηκε να προβεί σε δημόσια δήλωση με την οποία παραδέχθηκε τον πολυετή κρυφό τους δεσμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια