Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τραϊάνα Ανανία

Η Τραϊάνα Ανανία είναι η Ίρις Σαράφη της σειράς «Οι Συμμαθητές». Η μυστηριώδης Ίρις που έχει αναλάβει τη Διεύθυνση Εμπορικού. Η μυστηριώδης κοπέλα εμφανίστηκε στο κατώφλι της Cooldog στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και προσλήφθηκε αμέσως στη θέση της Διευθύντριας Εμπορικού της Cooldog.
Η Ίρις είναι ψυχρή, αποτελεσματική και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει το στόχο της.
Πρακτική και μεθοδική, έχει ένα βιογραφικό πλούσιο σε σπουδές και προϋπηρεσία στο τμήμα εμπορικού δυνατής εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Αμερικής. Είναι σκληρή στη δουλειά της, με τους άλλους και με τον εαυτό της. Δεν δέχεται τα λάθη, ούτε απ’ τους άλλους, ούτε απ’ την ίδια.
Η «Βασίλισσα του Πάγου» όπως τη φωνάζουν στη δουλειά, είναι ανταγωνιστική και δεν τα πάει καλά με τις άλλες γυναίκες, γιατί θεωρεί ότι μπλέκουν στη δουλειά το συναίσθημα. Προτιμά να συνεργάζεται με άντρες, τους οποίους και λόγω της γοητείας της, καταφέρνει να ελέγχει.
Στην πραγματικότητα όμως, η Τραϊάνα Ανανία είναι μια sexy και πολύ συμπαθής ηθοποιός, η οποία ξέρει από καλό τσιφτετέλι.Μετά το «καυτό» ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου, τα πατώματα ράγισαν ξανά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όταν σηκώθηκε η Τραϊάνα Ανανία να χορέψει τσιφτετέλι σε τραγούδι του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.
Η Τραϊάνα Ανανία είναι 26 χρόνων και γεννήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να απογειώσει την καριέρα της μέσα από σπουδαίες συνεργασίες. Ο θεατρικός ρόλος της Μπιάνκα στο έργο «Οθέλλος» το 2011, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κιμούλης, έχει παραμείνει βαθιά χαραγμένος μέσα της, αφού, όπως εξομολογείται η ίδια: «Είχα γεμίσει μελανιές σε όλο μου το σώμα στις πρόβες από τον στύλο όπου χόρευα».
Η συνέχεια τη βρήκε να κάνει τα πρώτα βήματά της στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου «Ελεύθερη βούληση». Σταθμό στην καριέρα της Τραϊάνας Ανανία θεωρεί τη συνεργασία με τον δάσκαλό της Θοδωρή Αθερίδη στο θεατρικό έργο «Πράματα και θάματα», στο οποίο επιμελήθηκε κινησιολογικά την παράσταση. Το εφηβικό όνειρό της, από την άλλη, έγινε πραγματικότητα το 2011, όταν συνεργάστηκε στο θέατρο με τον έρωτα της ζωής της Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Η Τραϊάνα Ανανία έχει ανέβει επίσης σε άρμα του Gay Pride για να τραγουδήσει το «Like a Prayer» της θρυλικής Madonna, ενώ το πρώτο τραγούδι της το «ονειρεύτηκε» και κατάφερε να το μαγνητοφωνήσει στο κινητό της μόλις ξύπνησε.
Δείτε το βίντεο με το τσιφτετέλι της Τραϊάνα Ανανία:
Προσωπικές πληροφορίες
10 μυστικά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
- Είμαι Ζυγός και ως γνήσιο ζώδιο του αέρα, ταιριάζω με τα ζωδια του αέρα και λατρεύω τον άνθρωπο που μου εμπνέει συναισθηματική σταθερότητα και επικοινωνία.
- Μ αρέσουν οι καλλιτέχνες που τσαλακονονται
- Ο Jim Carrey ειναι ο άντρας της ζωής μου
- Δεν διαβάζω πολλα βιβλία.Μου εχουν αποτυπωθεί 2-3 που μου άλλαξαν τη ζωή και με συνεπήραν. Απο τοτε οταν κατι δεν με ταξιδεύει απο τις πρώτες 10 σελίδες το παρατάω
- Ζηλευω τους ανθρώπους που ζουν έντονα και προσπαθώ να το κάνω κι εγώ.
- Εκτιμώ τους ανθρώπους που δεν κατακρίνουν
- Σιχαινομαι το κοτσομπολιο και το ψέμα
- Προτιμω τη μοναξιά απο την μέτρια παρέα χωρίς αισθητική
- Δεν σκεφτομαι ποτε υστεροβουλα και δεν χαραμίζω ουτε ενα δευτερόλεπτο απο τη ζωή μου σε κατι ή κάποιον που δεν ειναι στην καρδια μου
- Το μότο μου είμαι "Να ζεις την κάθε σου στιγμή μοναδικά"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια