Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Welcome to BeautifulPeople

Οι Βρετανοί και οι Βρετανίδες θεωρούνται από τους πλέον άσχημους εμφανισιακά ανθρώπους του κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, BeautifulPeople.com, την οποία επιτρέπεται να εγγραφεί κανείς ως μέλος, μόνο εάν και εφόσον είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος.
Σουηδοί, Βραζιλιάνοι και Νορβηγοί «αξιολογούνται» ως οι πιο όμορφοι, ενώ οι Γερμανοί έχουν την ίδια «επιτυχία» με τους Βρετανούς.
Σύμφωνα με την Telegraph, λιγότεροι από 1 στους 8 Βρετανούς, μόλις το 12% και μόλις 3 στις 20 Βρετανίδες, ποσοστό που ανέρχεται στο 15%,έγιναν αποδεκτοί από την ιστοσελίδα ως μέλη.
Τα υπάρχοντα μέλη της αξιολογούν τη γοητεία των υποψήφιων μελών, μετά από 48 ώρες, διάστημα κατά το οποίο, οι αιτούντες παρουσιάζουν πρόσφατες φωτογραφίες και ένα σύντομο βιογραφικό τους.
Η εκτίμηση γίνεται από υφιστάμενα μέλη του αντίθετου φύλου, που έχουν 4 δυνατότητες, επιλογές, προκειμένου να περιγράψουν πόσο εμφανίσιμοι είναι οι υποψήφιοι.. «Ναι, οπωσδήποτε», «..Ίσως, Εντάξει», «..Μπα, Μάλλον όχι» και «Όχι! Σίγουρα όχι».
Από όσους υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία, οι Σουηδοί αποδεικνύονται οι πλέον εμφανίσιμοι, με ποσοστό που αγγίζει το 65% επιτυχίας.
Ακολουθούν οι γυναίκες από τη Νορβηγία, οι οποίες θεωρούνται οι πιο όμορφες, με ποσοστό αποδοχής από το αντίθετο φύλο – μέλη του site, που φτάνει το 76%. Από τότε που η ιστοσελίδα «άνοιξε» στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 295.000 άνθρωποι έχουν υποβάλει αιτήσεις, από τις οποίες αποδεκτές έγιναν μόλις οι 35.000.
Η ιστοσελίδα BeautifulPeople.com δημιουργήθηκε το 2002 στη Δανία και έκτοτε έγινε γνωστή σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Βρετανίας, το 2005.
 Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες, η ιστοσελίδα έχει απορρίψει, ούτε λίγο ούτε πολύ,1.800.000 ανθρώπους από 190 χώρες!
Από το συνολικό αριθμό των υποψηφίων ως μελών στην «ελίτ» των ιστοσελίδων, μόλις 360.000 έγιναν αποδεκτοί, πράγμα που σημαίνει πως το 83% δεν τα κατάφεραν.
Ο διευθύνων σύμβουλος του site, Greg Hodge, σχολιάζοντας το γιατί οι Βρετανοί δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, δήλωσε πως το γεγονός «τον πληγώνει», μιας και ο ίδιος είναι Βρετανός και προσέθεσε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι στη Βρετανία παθιάζονται λιγότερο με την εμφάνισή τους, σε σχέση με άλλες χώρες. Αν επισκεφτείς άλλες χώρες, θα δεις ανθρώπους να προσέχουν σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική τους εμφάνιση.
Στη Βρετανία, οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί. Προτιμούν να αράζουν και να απολαμβάνουν και κανένα ποτάκι παραπάνω, αν τύχει».
sun

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια