Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γονείς, μην ξεχνάτε τη λίμπιντο!

Τα παιδιά μάλλον κοιμούνται βαριά, αλλά για να σμίξει το ζευγάρι πρέπει να αναλάβει «Επικίνδυνη αποστολή».
Γι’ αυτό αρκετά αντρόγυνα επιλέγουν να μην μπαίνουν καν στον κόπο της απόπειρας...
Oι προϋποθέσεις για να φτάσει η κατά τ' άλλα αυθόρμητη στιγμή είναι πολλές.
Πρέπει να μην ασθενεί κανένα από τα παιδιά, γιατί θα καταλήξεις να βάζεις σεντόνια στο πλυντήριο φορώντας νεγκλιζέ.
Από την άλλη, δεν πρέπει κάποιο παιδί σου να περνά την περίοδο που βλέπει εφιάλτες, γιατί πιθανότατα θα δεχτείς απροειδοποίητη επίσκεψη.
Βασικό είναι επίσης το ζευγάρι να μην έχει εξοντωθεί από μια κουραστική ημέρα, διότι αλλιώς προβλέπεται εθελουσία έξοδος από τη φάση.
Καλό είναι ακόμη η μητέρα φύση να μην έχει στείλει τα ερυθρά μηνύματα γονιμότητας, αν και αυτό πλέον -εφόσον βρίσκεσαι σε απόγνωση- θεωρείται επουσιώδες.
Το πιο δύσκολο όμως απ' όλα είναι ο συντονισμός του ζευγαριού, η σύμπτωση να έχουν δύο άνθρωποι ερωτική διάθεση κατά τη διάρκεια μίας μέρας στην οποία δεν θα έχουν τσακωθεί! Παρ' όλα αυτά, εμείς θέλουμε να σας σπρώξουμε στη συνέχιση του αγώνα και γι' αυτό σας ετοιμάσαμε μερικές απλές συμβουλές...

Ρυθμιστείτε με βάση την πόρτα
Η ευκολία νυχτερινής πρόσβασης στο υπνοδωμάτιό σας είναι κομβικό σημείο για την ευζωία σας. Για την ακρίβεια, οι διαβαθμίσεις αυτής της ευκολίας συνδέονται με διαφορετικού τύπου κινδύνους. Η κλειστή πόρτα παραπέμπει στον αποκλεισμό και κινεί τις υποψίες ακόμα και του πιο ανυποψίαστου παιδιού. Η ορθάνοιχτη πόρτα μπορεί να απορροφήσει πλήρως την προσοχή των εραστών και να τους στερήσει κάθε αυθορμητισμό. Η μισάνοιχτη πόρτα, τέλος, είναι μεγάλο ρίσκο για τους δύο συνενόχους, οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα της εμπόλεμης ζώνης κι έτσι κινδυνεύουν να αιφνιδιαστούν. Το μόνο που μπορείτε λοιπόν να κάνετε είναι να επιλέξετε με αίσθημα ευθύνης μία από τις τρεις εκδοχές και έπειτα να διασκεδάσετε με την ίδια σας την επιφυλακή!

Εξασκηθείτε στη δικολαβία
Η προετοιμασία διά παν ενδεχόμενο είναι συνταγή επιτυχίας. Γι' αυτό γεμίστε τη φαρέτρα σας με μία ευρεία γκάμα δικαιολογιών που να καλύπτει κάθε σεξουαλική στάση. Με διαφορετικό τρόπο θα απολογηθείτε αν πιαστείτε στα πράσα σε ιεραποστολική στάση. Αλλιώς θα δικαιολογηθείτε αν έχετε επιλέξει κάτι πιο προχωρημένο. Αλλα θα πείτε αντιμετωπίζοντας ένα γρίφο για δυνατούς λύτες. Επιπλέον, πρέπει να έχετε προετοιμαστεί για αντιδράσεις που ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Ενα άβγαλτο δίχρονο μάλλον θα κλάψει γιατί η μητέρα του δέχεται επίθεση από τον μπαμπά. Ενα ορεξάτο πεντάχρονο θα θελήσει να λάβει μέρος σ' αυτό που φαίνεται σαν παιχνίδι. Ενα σκεπτόμενο δεκάχρονο θα σας κρατήσει μούτρα επειδή κάνατε την αποτρόπαιη πράξη ενώ κοιμόταν...

Μην απελπίζεστε ποτέ
Ο,τι κι αν έχετε περάσει, δεν πρέπει να ενδώσετε στη δικτατορία των μικρών τυράννων. Μπορεί το σεξ όπως το ξέρατε να πρέπει να το ξεχάσετε, αλλά αναλογιστείτε και τα θετικά. Η ταχύτητα μετατρέπεται πλέον σε προσόν. Το ενοχλητικό για τις κυρίες πρωινό σεξ μεταφέρεται στο βράδυ. Τα χαμηλόφωνα ηχητικά εφέ μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστικά. Εδώ που τα λέμε, σκεφτείτε οτιδήποτε μπορεί να σας παρηγορήσει!
yourbaby

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια