Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα νέα γιουσουφάκια λέγονται «αγόρια για παιχνίδι»

Τα αναγκάζουν να ντύνονται σαν γυναίκες για να ικανοποιούν τις ορέξεις τους
Αγοράκια σκλάβοι του σεξ για πλούσιους γέροντες!
Τα νέα γιουσουφάκια λέγονται «αγόρια για παιχνίδι» και αφθονούν στο Αφγανιστάν, μια χώρα που ενώ είναι από τις πιο αυστηρές στην τήρηση των κανόνων του Ισλάμ, ειδικά μετά την παντοδυναμία των Ταλιμπάν, επιτρέπει στους πλούσιους «γέροντές» της να ικανοποιούν τις παιδεραστικές ορέξεις τους.
Τα «bacha bazi», όπως λέγονται στη χώρα αυτά τα αγόρια, επιφανειακά δεν κάνουν κάτι επιλήψιμο, καθώς χορεύουν μακιγιαρισμένα. Στην πραγματικότητα όμως τις περισσότερες φορές αγόρια ακόμα και δέκα ετών είναι υποδουλωμένα σε μια μορφή σεξουαλικής σκλαβιάς που επιβάλλουν μεσήλικοι πλούσιοι άντρες με αρρωστημένα ένστικτα.
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Σουκούρ, που ήταν μόλις 12 ετών όταν απήχθη από την οικογένειά του και έγινε «bacha bereesh», δηλαδή «αμούστακο αγόρι». Του πήρε πέντε χρόνια για να ξεφύγει από τη σκλαβιά που βίωνε και τώρα χρησιμοποιεί τις χορευτικές φιγούρες που έμαθε για να βγάζει τα προς το ζην. Πρόκειται ωστόσο για ένα από τα πιο τυχερά αγόρια. [Ακόμη ένας νεαρός χορεύει] Αυτά αναγκάζονται να φορούν γυναικείες φούστες και μακιγιάζ, και αφού λικνιστούν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών που είναι γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα, βιώνουν την απόλυτη φρίκη στα δωμάτια ξενοδοχείων, όπου τους οδηγούν κατά κανόνα οι προ ολίγου θεατές τους.
«Σχέση με τον αφέντη τους»
«Τα αγόρια αυτά δεν κερδίζουν χρήματα από τα συγκεκριμένα πάρτι» εξηγεί ο φωτογράφος Μπαράτ Αλί Μπατούρ που πέρασε μήνες μαζί τους για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τα πείσει να φωτογραφηθούν. «Ωστόσο ζουν σαν να έχουν σχέση με τον αφέντη τους, ο οποίος φροντίζει για τη στέγη τους, για το φαγητό τους και για ό,τι άλλο χρειάζονται. Κάνουν σεξ με τους αφέντες τους και στα πάρτι κακοποιούνται από διάφορους άντρες» προσθέτει.
Στη χώρα όπου επικρατεί η άποψη ότι οι γυναίκες είναι για παιδιά και τα αγόρια για απόλαυση, αυτά τα αγόρια στην ουσία καταδικάζονται διά βίου, καθώς η κοινωνία τα περιθωριοποιεί, αν και δεν δρουν με δική τους ευθύνη, ενώ κανένας δεν επιθυμεί να γίνουν μέλη της οικογένειάς του μέσω ενός γάμου.
Ετσι τα περισσότερα από αυτά καταφεύγουν στην ηρωίνη και αφήνουν την τελευταία τους πνοή στον δρόμο.
via

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια