Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Star Wars VII

«Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά»
Το καινούργιο, έβδομο κατά σειρά επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων. Η δράση της ταινίας «Star Wars: The force awakens» που σκηνοθετεί ο J.J. Abrams τοποθετείται χρονικά 30 χρόνια μετά τα γεγονότα που είδαμε στην «Επιστροφή των Τζεντάι».
Μέσα σε δύο μέρες έκανε 10 εκατομμύρια views στο YouTube, δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Star Wars Episode VII.
Εννιά χρόνια, έξι μήνες και οχτώ ήμερες: ακριβώς τόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που μπορέσαμε να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη μια καινούργια ταινία Star Wars.
Είναι λογικό λοιπόν ο πανικός που επικρατεί στο διαδίκτυο για το Star Wars 7 να μην προκαλεί εντύπωση σε κανέναν σινεφίλ. Το τρέιλερ του έβδομου επεισοδίου αναμενόταν πως και πως από τους φαν του έπους σε όλο τον κόσμο και από τη στιγμή που ανέβηκε στο iTunes αναπαράγεται με ρυθμούς αστραπής.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως όλα τα ψεύτικα τρέιλερ του Star Wars 7 που ανέβηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο YouTube είχαν χιλιάδες views από ανθρώπους που ήθελαν να ρίξουν μια φρέσκια ματιά στον Han Solo, τον Luke Skywalker και τη λοιπή παρέα, ενώ το tweet που ανακοίνωνε την έλευση του νέου teaser έφθασε τις 5,8 χιλιάδες retweets. Σε περίπτωση πάντως που τα 88 δευτερόλεπτα που διαρκεί το τρέιλερ δεν σας φαίνονται αρκετά, μην ανησυχείτε: την ίδια άποψη έχουν όλοι.
Ειδος Επιστημονικής Φαντασίας 2015
Διαρκεια 135 Λεπτά
Σκηνοθεσια J.J. Abrams
Ηθοποιοι Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια