Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκπληκτικά σχέδια νυχιών για τις γιορτές

.

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή για όλους μας και αυτό τα κάνει ιδανικά για όσες αγαπούν την περιποίηση και το καλό ντύσιμο.

Μέσα στο ντύσιμο όμως εκτός από τα ρούχα, περιλαμβάνονται και τα νύχια, τα οποία πολλές φορές παίζουν σημαντικότερο ρόλο για την εμφάνιση μας.
Ακόμη και αν το ντύσιμο σου μέσα στις γιορτές είναι σχετικά απλό και λυτό, το μανικιούρ σου μπορεί να εκτινάξει το στυλ σου στα ύψη.
Οπότε, ετοιμάσου σιγά σιγά να επισκεφτείς την nail artist σου και να φτιάξεις τα νυχάκια σου.
Ποια είναι όμως τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά σχέδια νυχιών που μπορείς να κάνεις;
Το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων είναι τα στολισμένα δεντράκια, τα δώρα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης. Οπότε, μία πολλή καλή ιδέα για το εορταστικό μανικιούρ σου είναι να επιλέξεις κάποιο τέτοιου είδους σχέδιο.
Δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι υπερπαραγωγή το σχέδιο σου αν δεν το θέλεις, καθώς μπορείς να επικεντρωθείς μόνο σε ένα ή δύο νύχια και τα υπόλοιπα να είναι απλά μονόχρωμα και δίχρωμα.
Και τα nail art με τις νυφάδες χιονιού όμως, είναι απίστευτα in fashion και για το συγκεκριμένο σχέδιο μπορείς να παίξεις με τις υφές, επιλέγοντας γυαλιστερά αλλά και ματ βερνίκια νυχιών, τα οποία είναι μέσα στις τάσεις της μόδας για τον Χειμώνα 2016.
Επιπλέον, όσον αφορά το design των νυχιών σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα glitter βερνίκι ή ακόμη και να τα διακοσμήσεις ώστε να κάνεις ένα Caviar manicure, σαν το μαύρο!
Ο πιο must συνδυασμός χρωμάτων όμως τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά, είναι το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις, με το μαύρο, το χρυσό και το ασημί.
Είτε επιλέξεις μια απλή διχρωμία δημιουργώντας σχέδια με τις μεταλλικές ταινίες, είτε κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ με animal print, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη.
Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη χρώματα και δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορούμε όλες με κόκκινα νύχια. Κοίτα πόσο εντυπωσιακά δείχνουν τα nude, τα λευκά και τα μωβ. Απλά άσε την φαντασία σου ελεύθερη και επέλεξε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο, έπειτα ζήτησε από την τεχνίτρια νυχιών να αλλάξετε χρώμα. Αυτό είναι το μόνο εύκολο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια