Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανάργυρος, Δαμιανός, Κοσμάς χρόνια πολλά

ΔΑΜΙΑΝΟΣ (Δαμιανός, Δαμιανή)
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ (Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα)
ΚΟΣΜΑΣ (Κοσμάς)

Τι σημαίνει το όνομα:
Αργύρης
Φίλε μας Αργύρη, το όνομά σου προέρχεται από το μέταλλο άργυρος που σημαίνει ασημένιος! Είσαι όντως ένας άνδρας λαμπερός και αγαπητός στους γύρω σου και ιδιαίτερα στις γυναίκες που σου δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού έχεις τον τρόπο να τις έλκεις σαν μαγνήτης! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο φιλοσοφημένο, με συγκροτημένη σκέψη αλλά και με μεγάλη ωριμότητα. Σου αρέσει η πνευματική αναζήτηση και εξέλιξη και θέλεις κάποιες στιγμές το χώρο σου αλλά και το χρόνο σου για κάποια πράγματα. Είσαι λάτρης της ελευθερίας για αυτό και προτιμάς να διατηρείς κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από τις ερωτικές σου σχέσεις. Σου αρέσει κάποιες στιγμές η μοναξιά, την επιδιώκεις και την απολαμβάνεις. Η διαίσθησή σου πολλές φορές αποδεικνύεται ότι είναι αλάνθαστη.
Αργυρώ
Αργυρώ, το όνομά σου προέρχεται από το μέταλλο άργυρος που σημαίνει ασημένια! Πράγματι είσαι μια γυναίκα λαμπερή και ακριβοθώρητη, μαγνητίζεις τα ανδρικά βλέμματα στο πέρασμά σου και έλκεις σαν μαγνήτης όποιον άνδρα βάλεις στόχο! Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με ευρύ κοινωνικό κύκλο, είσαι εξωστρεφής, χαρωπή και η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη σε κάθε παρέα. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να καταφέρνεις να διατηρείς αρμονικές σχέσεις, προσπαθείς να διατηρείς τις ισορροπίες και θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. Έχεις έναν διπλωματικό χαρακτήρα και με την ευγένειά σου καταφέρνεις να τους φέρνεις όλους στα νερά σου! Η αναποφασιστικότητά σου είναι ένα από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου, αφού αρκετές στιγμές οι ανασφάλειές σου σε εμποδίζεις να αρπάξεις γρήγορα ευκαιρίες που σου δίνονται.
Διαμαντής
Διαμαντή το όνομά σου προέρχεται φυσικά από την πολύτιμη πέτρα διαμάντι, και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά περιζήτητος (ακριβοθώρητος θα λέγαμε) με πολύ λαμπερή παρουσία! Οι γυναίκες σε λατρεύουν, όμως εσύ αρκετά συχνά μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις, αφού τα θέλεις όλα δικά σου! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει! Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς - έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!
Διαμάντω / Μαντώ
Διαμάντω, το όνομά σου προέρχεται φυσικά από την πολύτιμη πέτρα διαμάντι, και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά περιζήτητη (ακριβοθώρητη θα λέγαμε) με πολύ λαμπερή παρουσία! Οι άντρες σε λατρεύουν, όμως εσύ αρκετά συχνά μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις, αφού τα θέλεις όλα δικά σου! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8, που σημαίνει ότι η βαθύτερη ανάγκη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις ανεξαρτησία! Επιθυμείς να αποκατασταθείς οικονομικά, να ανοίξεις τα φτερά σου μακριά από την οικογένειά σου και να κατακτήσεις την αυτοδυναμία σου. Η καριέρα παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου και θέλεις να προοδεύεις. Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στην απόκτηση υλικών αγαθών, παραμελώντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το σεξ είναι απόλαυση και πηγή ενέργειας στη ζωή σου!
Κοσμάς
Κοσμά, το όνομά σου προέρχεται από τον γνωστό Έλληνα μοναχό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος πιστεύεται από τους Χριστιανούς ότι διέθετε προφητικές και θαυματουργικές ικανότητες. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή!
Δαμιανός
Σοφιστής του 2ου αιώνα μ.Χ. από την Έφεσο. Του αρέσει η ιστορία, είναι συνδεδεμένος με τις αναμνήσεις του και το παρελθόν. Έχει βελούδινα εκφραστικά μάτια και ήπιο χαρακτήρα. Καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια