ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
2 φλ. σταγόνες κουβερτούρας
2 φλ. λευκής σοκολάτας
1 φλ χοντροκομμένα αμύγδαλα
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ:
Απλώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί 1 3/4 σταγόνες κουβερτούρας.
Ρίχνουμε την λιωμένη κουβερτούρα στην λαδόκολλα να κάνει στρώση. Λιώνουμε 1 3/4 λευκής σοκολάτας και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα .
Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δυο σοκολάτες.
Τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας καθώς και τα αμύγδαλα τα πιέζουμε ελαφρά με την παλάμη μας να κολλήσουν πάνω στην λιωμένη σοκολάτα.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως.
Αφαιρούμε την λαδόκολλα και σπάμε σε μικρά κομματάκια.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE

0 Σχόλια