Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας ο Χάρι Πότερ

Ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ, ο νεαρός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ, απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και δήλωσε ότι ήταν πάντα τυχερός.
Κερδίζοντας το ρόλο του μαθητευόμενου μάγου που τον έκανε διάσημο, στα 11 χρόνια του, ο Ράντκλιφ εμφανίστηκε συγκινημένος κατά την χθεσινή τελετή στο Χόλιγουντ κι ευχαρίστησε τους γονείς του, ενώ απευθυνόμενος στο πλήθος είπε ότι δεν θεώρησε την καριέρα του δεδομένη.
«Ανεξάρτητα από το πώς ήταν η μέρα μου, ήμουν πάντα τυχερός γιατί πάντα βρισκόταν μία ταινία να γυρίσω... Πέθανε σκύλος; Τρέχα κάνε ταινία. Απέτυχες σε εξετάσεις; Γύρνα ταινία. Έδωσες το πρώτο σου φιλί; Άντε γιόρτασέ το γυρνώντας μία πολύ καλή ταινία», σχολίασε.
«Αν βρεις δουλειά σε αυτό τον χώρο, είσαι σύμφωνα με τις στατιστικές, ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη. Επομένως κανένας από εμάς που είναι αρκετά τυχερός ώστε να έχει δουλειά θα πρέπει ποτέ να το ξεχνάει και σας υπόσχομαι ότι εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και που συμμετέχω σε αυτό» είπε.
Μετά την ολοκλήρωση των ταινιών «Χάρι Πότερ» το 2011, που βασίστηκαν στα βιβλία της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, ο 26χρονος σήμερα βρετανός ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Μεταμόρφωση» καθώς και στα θεατρικά «Equus» και «How to Succeed in Business Without Really Trying».
Στον κινηματογράφο θα εμφανιστεί και πάλι στην ταινία «Βίκτορ Φράνκενσταϊν», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια