Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φέτα σαγανάκι

Υλικά:
(για 6 άτομα)


6 μεγάλα κομμάτια φέτας
αλεύρι
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
πιπέρι
1 λεμόνι

Εκτέλεση:
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά με το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Αλευρώνουμε τις φέτες του τυριού και τις τηγανίζουμε μέσα στο καυτό λάδι ώσπου να ροδίσουν.
Το βάζουμε σε ένα πιάτο σε ένα πιάτο, στίβουμε στην επιφάνειά του ένα λεμόνι, ρίχνουμε και λίγο πιπεράκι και σερβίρουμε αμέσως!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια