Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Aυτιστικό αγόρι με μαγικά χέρια

Aγόρι με αυτισμό δεν μπορεί να μετρήσει μέχρι το 3, αλλά κρατήστε τα μάτια σας στα χέρια του.. Δεν θα πιστεύετε τι είναι ικανός να κάνει!
Η απίστευτη δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου: Αγόρι με αυτισμό δεν μπορεί να μετρήσει ούτε εως το 3, όμως μπορεί να παίξει στο πιάνο ......

ΟΛΑ τα τραγούδια του κόσμου!
Ο Derek Paravicini είναι ένας από αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που έρχονται στη γη κάθε περίπου 200 χρόνια. Γεννήθηκε 3 μήνες πρόωρα και παραλίγο να πεθάνει εκείνες τις πρώτες στιγμές, αλλά με τύχη και πίστη τα κατάφερε.
Ωστόσο, η πρόωρη γέννηση είχε άσχημες επιπτώσεις στον εγκέφαλό του. Πάσχει από αυτισμό, και οι γονείς του αρχικά ανησυχούσαν για το πώς θα είναι το μέλλον του. Αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι αν και είναι διαφορετικός, χρειαζόταν κι αυτός αγάπη για να απολαμβάνει τη ζωή.
Όταν πήγαν το νεαρό αγόρι σε ειδικό σχολείο, ξαφνικά άκουσε ένα πιάνο από μακριά. Έτρεξε στο δωμάτιο μουσικής, όπου έπαιζε ο μελλοντικός του δάσκαλος, και από εκεί τη στιγμή ήξερε ότι το πιάνο είναι ο,τι του χρειάζεται για να νιώσει ολοκληρωμένος στη ζωή του.
Ο Derek τελικά έμαθε πώς να παίζει πιάνο σωστά. Όμως, ο δάσκαλός του συνειδητοποίησε γρήγορα πόσο ταλαντούχο είναι το μυαλό του.
Έχοντας την ικανότητα να χρησιμοποιεί το 100% της δύναμης του μυαλού του ενώ παράλληλα είναι υπέρ αφοσιωμένος στη μουσική του, έδειξε σε όλους ότι είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους μουσικούς στην ιστορία του κόσμου.
Έχει την ικανότητα να παίζει οποιοδήποτε τραγούδι που έχει ακούσει μία και μόνο φορά, και το πολύπλοκο μυαλό του λειτουργεί σαν μουσική βιβλιοθήκη που μπορεί να αποθηκεύσει άπειρα τραγούδια.
Ο Derek είναι το τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια