Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Selena Gomez: Κάνει χημειοθεραπείες

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Selena Gomez: «Κάνω χημειοθεραπείες»!
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Selena Gomez, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μπορεί πολλοί να πίστευαν πως ....

ένας απ'τους λόγους ήταν ο χωρισμό της από τον Justin Bieber και άλλοι πως πάσχει από κατάθλιψη. Η αλήθεια είναι όμως άλλη και σοκαριστική!
Η 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως πάσχει από λύκο, μια ασθένεια που θέτει σε κίνδυνο μέχρι και την ζωή της. «Αυτός ήταν και ο λόγος που ακύρωσα την περιοδεία μου το 2013. Θα μπορούσα να πάθω εγκεφαλικό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να φωνάξω σε όλους αυτούς που με έκραζαν, ότι δεν έχουν ιδέα τι περνάω και ότι κάνω χημειοθεραπείες προκειμένου να ελέγξω τα συμπτώματα της ασθένειας. Γι' αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ και να επιστρέψω όταν θα ένιωθα και πάλι δυνατή και έτοιμη» αποκάλυψε.
«Είμαι τόσο καλή με όλους, και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μου φέρεται άσχημα. Παρόλα αυτά το μίσος με παρακίνησε για να γίνω καλύτερη, όπως επίσης και η αγάπη των φίλων μου» ανέφερε και έδωσε τέλος στην παραφιλολογία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια