Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καρκινοπαθής νίκησε τον Καρκίνο

Καρκινοπαθής που Νίκησε τον Καρκίνο Μοιράζεται Μαζί σας την συνταγή που της Έσωσε τη Ζωή
Αυτή η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα, ζει στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
Μοιράστηκε αυτήν την συνταγή, προκειμένου να βοηθήσει....

τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από αυτή την “δυσάρεστη ασθένεια”.
Η συνταγή παρασκευάζεται εύκολα και θα πρέπει να έχετε μόνο δύο συστατικά –το τζίντζερ και το μέλι. Η Βόσνια υποστηρίζει αυτή η συνταγή την έφερε πίσω στη ζωή. Υπέφερε από καρκίνο των ενδοκρινών αδένων και εξαιτίας αυτού ήταν συνδεδεμένη σε μηχανές για 3 εβδομάδες. Ωστόσο, κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό της χωρίς χημειοθεραπεία , χάρη σε αυτό το Φυσικό φάρμακο.
Χρειάζονται δύο μεγάλες ρίζες τζίντζερ, προκειμένου να προετοιμάσετε αυτό το φάρμακο. Καθαρίστε τις ρίζες τζίντζερ και κόψετε τις σε πολύ μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε το ψιλοκομμένο τζίντζερ με μισό κιλό Καλό Μέλι.
Βάλετε αυτό το μείγμα σε ένα βάζο και φάτε τέσσερα κουταλάκια του γλυκού κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε πλαστικό ή κεραμικό κουτάλι, μην χρησιμοποιείτε ποτέ μεταλλικό κουτάλι.!
Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανή μετά από τρεις ημέρες.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια