Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Taylor Morris Ένα ασυνήθιστο ζευγάρι

αμεα Taylor Morris
Ο Taylor Morris από μικρός ήταν περιπετειώδης, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τα extreme sports καθώς μεγάλωνε. Επίσης, ανακάλυψε πως ήταν ικανός να διατηρεί την ψυχραιμίαν του σε αντίξοες συνθήκες, πράγμα που τον βοήθησε ως υποψήφιο για την ομάδα EOD (Explosive Ordinance Disposal) του Ναυτικού (πυροτεχνουργοί).
Το 2012, ο 23χρονος Taylor οδηγούσε μία ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων προς μία εμπιστευτική τοποθεσία όταν πάτησε ένα IED και εξεράγει ακριβώς κάτω από το σώμα του!
αμεα Taylor Morris
Έχασε όλα του τα άκρα…
Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι πως παρότι αιμοραγούσε ακατάπαυστα, φώναξε στο γιατρό της ομάδας να μην πλησιάσει! Φοβήθηκε πως αν υπήρχαν και άλλες νάρκες, θα τους έβαζε όλους σε κίνδυνο.
αμεα Taylor Morris
Εν τέλει η περιοχή καθαρίστηκε και ο Taylor επιβίωσε. Ύστερα από μια μακρά και επίπονη περίοδο ανάρρωσης, ήταν το 5ο άτομο στο νοσοκομείο που επέζησε από ολικό ακρωτηριασμό.
αμεα Taylor Morris
Οι φίλοι, η οικογένειά του και φυσικά οι γιατροί, είχαν μείνει άναυδοι από την ψυχραιμία, την αποφασιστικότητα και την πρόοδό του. Με τον καιρό αφαίρεσαν τα ράμματα από τα χέρια του και του έβαλαν προσθετικά.
αμεα Taylor Morris
Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει φυσικά και μια ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Taylor και την επί 9 χρόνια σύντροφό του, Danielle, η οποία όλο αυτό τον καιρό δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.
Το 2014 της έκανε πρόταση γάμου και φυσικά εκείνη δέχτηκε…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια