Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο ιδανικός καφές για κάθε ζώδιο

Ποιος είναι ο ιδανικός καφές για κάθε ζώδιο.
Για να δούμε τα γούστα τους:

Κριός:
Ο Κριός, το πιο τολμηρό ζώδιο, τρελαίνεται για άγρια ταξίδια και περιπέτειες, για σαφάρι και πεζοπορίες. Ευρισκόμενος πάντα εν κινήσει, χρειάζεται έναν μεστό και δυνατό αφρικάνικο καφέ, έτσι ένας καφές με προέλευση την Κένυα είναι ό,τι πρέπει γι΄αυτό το ανήσυχο ζώδιο.

Ταύρος:
Αυτός ο ισχυρογνώμων τύπος μόλις βρει έναν καφέ που του αρέσει, «κολλάει» σ΄ αυτόν με logo. Απολαμβάνει τον καφέ που έχει καλλιεργηθεί χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή λιπάσματα, όπως ο οργανικός καφές Γουατεμάλας.

Δίδυμοι:
Ο φαντασιόπληκτος Δίδυμος είναι τόσο άστατος στα γούστα, που σήμερα του αρέσει ένα είδος καφέ κι αύριο του αρέσει ένα άλλο. Η αέρινη διάθεσή του ταιριάζει στον ελαφρύ, άντε βαριά στον μεσαίο καφέ, και του αρέσει να κλείνει πάντα με έναν τέτοιο το μενού του. Ένας καφές από τα νησιά Παπούα Νέα Γουινέα θα τον ιντριγκάρει τουλάχιστον για μερικές ημέρες.

Καρκίνος:
Τα ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης θα διαλέξουν έναν ντεκαφεϊνέ, γιατί η καφεΐνη τους κάνει τα νεύρα κρόσσια.

Λέων:
Ο τρέντυ Λέων είναι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να μάθει τα πάντα γύρω από τα ποτά που έχουν σαν βάση τους τον εσπρέσσο. Τα λιοντάρια έχουν μηχανές εσπρέσσο στο σπίτι και επιδίδονται στη «μάχη» της τελειοποίησης των τεχνικών γύρω από την παρασκευή κρέμας και αφρού.

Παρθένος:
Ένας αγνός και συντηρητικός Παρθένος “θα τα δει όλα” με τον καφέ Κολομβίας, τον μόνο αληθινό καφέ που είναι παραδοσιακός και αξιόπιστος.

Ζυγός:
Ο κυνηγός της ισορροπίας, Ζυγός, επιλέγει καφέ Μόκα Java, το παλαιότερο και διασημότερο μείγμα του κόσμου, με αναλογίες ½ Μόκα και ½ Java.

Σκορπιός:
Ο δραματικός και μυστηριώδης Σκορπιός κρύβει τις σκοτεινές του σκέψεις πίσω από ένα φλιτζάνι πλούσιο γαλλικό φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ. Οι περίοδοι αυτοσυγκέντρωσης σε ζητήματα που τον αγχώνουν, απαιτούν μια μεγάλη κούπα γεμάτη με έντονα αρωματικό java.

Τοξότης:
Θα βρείτε τον περιπετειώδη τοξοβόλο φωλιασμένο στα χαμόκλαδα του οικοσυστήματος Serengeti, να παρακολουθεί την κίνηση των άγριων ζώων με τα κιάλια του πίνοντας ένα φλιτζάνι Peaberry Τανζανίας.

Αιγόκερως:
Ο παραδοσιακός Αιγόκερως, αυτή η αριστοκρατική κατσίκα των βουνών, απολαμβάνει να πειραματίζεται με εκλεκτούς καφέδες, απαιτώντας πάντα την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.

Υδροχόος:
Ο αντισυμβατικός, πρωτοπόρος Υδροχόος προτιμά να δημιουργεί τα δικά του μείγματα. Ποτέ δεν πίνει πάνω από μία φορά τον ίδιο καφέ με τον ίδιο τρόπο. Αντ ‘αυτού, αναμειγνύει προσεκτικά, συνταιριάζει, μετρά και γεύεται το κάθε μείγμα του μέχρι να το τελειοποιήσει.

Ιχθείς:
Όταν δείτε έναν Ιχθύ να πίνει ένα φλιτζάνι καφέ μετά το βραδινό φαγητό, το πιο πιθανό είναι πως είναι ανακατεμένο με λικέρ, καθώς του αρέσει ο καφές σε συνδυασμό με οινοπνευματώδη. Λατρεύει τους καφέδες για επιδόρπιο.