Συστατικά:
500g βρασμένο φιλέτο ψαριού ή μικρά ψάρια ή σαρδέλες
150g ξερές σταφίδες
1/2 κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας Liebstoeckl
1 κουτ. σούπας ρίγανη
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε
ροδέλες
200ml λάδι
50ml Liquamen, ή 1/2 κλ αλάτι
λίγο άμυλο καλαμποκιού (corn flour)
Liebstoeckl: Στα λατινικά ονομάζεται 'levisticum officinale'.
Είναι ένας βολβός με κίτρινα λουλούδια, του οποίου ξεραίνουν τις ρίζες και τις χρησιμοποιούν για μπαχαρικό.
Liquamen: σάλτσα από παστό ψάρι. Πιθανό υποκατάστατο του αλατιού
Οδηγίες:
Βάλτε τις σταφίδες, το λάδι,το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη, τα κρεμμύδια και το Liebstoeckl μέσα σε μία κατσαρόλα .
Μαγειρέψτε τα μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Έπειτα προσθέστε τα βρασμένα ψάρια και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
Δέστε τα με το άμυλο το καλαμποκιού και σερβίρετέ το.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE

0 Σχόλια