Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

PATINA DE PISCICULIS - Σουφλέ από μικρά ψάρια ₪₪₪

.
Συστατικά:
500g βρασμένο φιλέτο ψαριού ή μικρά ψάρια ή σαρδέλλες
150g ξερές σταφίδες
1/2 κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας Liebstoeckl
1 κουτ. σούπας ρίγανη
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε
ροδέλες
200ml λάδι
50ml Liquamen, ή 1/2 κλ αλάτι
λίγο άμυλο καλαμποκιού (corn flour)
Liebstoeckl: Στα λατινικά ονομάζεται 'levisticum officinale'.
Είναι ένας βολβός με κίτρινα λουλούδια, του οποίου ξεραίνουν τις ρίζες και τις χρησιμοποιούν για μπαχαρικό.
Liquamen: σάλτσα από παστό ψάρι. Πιθανό υποκατάστατο του αλατιού

Οδηγίες:
Βάλτε τις σταφίδες, το λάδι,το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη, τα κρεμμύδια και το Liebstoeckl μέσα σε μία κατσαρόλα .
Μαγειρέψτε τα μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Έπειτα προσθέστε τα βρασμένα ψάρια και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
Δέστε τα με το άμυλο το καλαμποκιού και σερβίρετέ το.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια