Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλαστική λαιμού

1. Υπάρχουν σύγχρονες τεχνικές πλαστικής επέμβασης λαιμού;
Η πλαστική λαιμού γίνεται πλέον με εκσυγχρονισμένες τεχνικές μεθόδους ώστε να μην ταλαιπωρούν τους ασθενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην αφήνουν τα σημάδια τους.
Έτσι χρησιμοποιείται μια χειρουργική τεχνική που συνδυάζει τη......

λιποαναρρόφηση λαιμού και το ράψιμο των μυών που δημιουργούν ζάρες και ρυτίδες στο μπροστινό μέρος του λαιμού.
Αν το δέρμα είναι υπερβολικά χαλαρό, θα πρέπει να γίνει η αφαίρεση του με μικρές τομές οι οποίες δεν αφήνουν ορατές ουλές γιατί βρίσκονται στην περιοχή των αυτιών.

2. Σε πόσο καιρό θα έχω αναρρώσει;
Χάρη στις νέες τεχνικές πλαστικής λαιμού η ανάρρωση και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται στο σύντομο χρονικό διάστημα των 10 ημερών χωρίς να υπάρχουν εμφανείς ουλές και πρηξίματα.

3. Θα πονέσω στη διαδικασία της πλαστικής επέμβασης λαιμού;
Η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκειά της όσο και κατά την ανάρρωση.

4. Τα ανανεωτικά αποτελέσματα θα κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα;Lifting λαιμού
Όταν το χειρουργείο πλαστικής ρυτίδων λαιμού εκτελεστεί σωστά, αν υπάρχει επιδεξιότητα από τον πλαστικό χειρουργό, αν το δέρμα σας είναι ανθεκτικό και αν προσέχετε τη γενικότερη υγεία σας (δηλ. την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, τη διατροφή και το κάπνισμα), θα κερδίσετε χρόνια σταματώντας τον χρόνο και ο ρυθμός της φθοράς και της γήρανσης του προσώπου και συγκεκριμένα του λαιμού σας θα είναι αργός.
Το πρόσωπο μπορεί να διατηρηθεί ανανεωμένο για χρόνια αν υπάρχει συνεχής φροντίδα και τακτική επίβλεψη.
Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο επαναληπτικής μικροχειρουργικής πλαστικής προσώπου και λαιμού για την αποτελεσματικότερη συντήρηση του προσώπου σας.

5. Η πλαστική λαιμού είναι ασφαλής και για άτομα που καπνίζουν;
Οι καπνιστές ασθενείς που επιθυμούν να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση λαιμού είναι απαραίτητο να διακόψουν το κάπνισμα για ένα μήνα τουλάχιστον πριν καθίσουν στο χειρουργικό κρεβάτι.
Αυτό θα διευκολύνει κυρίως το στάδιο της ανάρρωσης στην επούλωση των τομών.

6. Είναι αναγκαίο να παραμείνω στην κλινική την πρώτη μέρα;
Ναι είναι απαραίτητο οι ασθενείς να νοσηλευτούν το πρώτο εικοσιτετράωρο για να τους χορηγηθεί προληπτικά ενδοφλέβια αντιβίωση (η οποία νόμιμα χορηγείται μόνο εντός κλινικής) ώστε να αποφευχθούν οι μικροβιακές λοιμώξεις μετά την εγχείριση.
www.plasticsurgeries.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια