Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και Σεξ

Ιδού μια αναλυτική περιγραφή για τις ερωτικές ικανότητες που διατηρεί στο βάθος του χρόνου κάθε άνδρας, αναλόγως το ζώδιο του....:

Κριός
Μπορείς να φθάσεις στην σεξουαλική ωριμότητα νωρίς και έχεις μια κλίση σε μια μάλλον ενεργή σεξουαλική ζωή. Είσαι ικανός για γρήγορη διέγερση και εξίσου γρήγορη κορύφωση. Το κλειδί για τη διατήρηση της σεξουαλικής ενέργειας, είναι να μείνεις σωματικά δραστήριος, να είσαι ερωτικά απασχολημένος, ώστε να κρατάς όλες τις ενέργειές σου σε ροή και να εξελίσσεις τις σεξουαλικές ικανότητές σου, που θα αυξήσουν την αντοχή σου. Όταν είναι δυνατόν, συνδύασε τη σεξουαλική δραστηριότητα με άλλες ευχάριστες και ψυχαγωγικές, όπως ένα ταξίδι έξω από την πόλη και κάνε έρωτα σ” ένα νέο και άγνωστο περιβάλλον που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου.

Ταύρος
Όντας ένα σταθερό ζώδιο, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές αλλαγές στη σεξουαλικότητά σου σε όλη σου τη ζωή. Βασικά, είσαι αρκετά αισθησιακό άτομο και έχεις την τάση να θέλεις να απολαμβάνεις πλήρως όλα τα καλά πράγματα της ζωής – με το σεξ να είναι από τα πιο σημαντικά. Όταν πρόκειται λοιπόν να κάνεις έρωτα, είναι καλό να μην γίνει βεβιασμένα και να έχεις αρκετό χρόνο για να εκτιμήσεις πλήρως κάθε εμπειρία. Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης σου, σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την καλύτερη φυσική εμφάνιση σε όλη σου τη ζωή, προκειμένου να κρατήσεις τη σεξουαλικότητά σου στο αποκορύφωμά της. Παρακολούθησε όσο μπορείς λοιπόν τη διατροφή σου και υιοθέτησε το καλύτερο στυλ που μπορείς να αντέξεις οικονομικά – και μην ξεχάσεις τα σαγηνευτικά αρώματα και κολόνιες.

Δίδυμοι
Αν δεν σπαταλάς συνεχόμενα την ενέργειά σου, προσπαθώντας να συμμετέχεις σε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις την αρρενωπότητά σου σε όλη σου τη ζωή. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι, για να κρατήσεις το σεξουαλικό ενδιαφέρον σ” ένα ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά η έννοια της «ποικιλίας». Αυτό σίγουρα δεν υποδηλώνει ούτε ασυδοσία ούτε διάφορα άλλα κόλπα, αλλά, όταν κάνεις έρωτα, να έχεις ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα με το να δοκιμάζεις χρονικές στιγμές, περιβάλλοντα, νέες τεχνικές, μουσική, κλπ.

Καρκίνος
Η έκφραση της σεξουαλικότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία σου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εσωτερική αίσθηση της ασφάλειάς σου. Συνήθως δεν είσαι ο τύπος που θα βρεις σεξ οπουδήποτε, με οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Αντιθέτως, θέλεις να έχεις μια πολύ μεγάλη εκτίμηση στον σεξουαλικό σύντροφό σου και είναι πιθανό να μην πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από μια ερωτική επαφή με κάποιον, που απλά δεν σου εμπνέει σεβασμό και ασφάλεια. Θα ήταν καλό, επίσης, να μην ξοδεύεις πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια στο να κρατάς τις εμπειρίες σου σ” ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο, αντ” αυτού θα πρέπει να μάθεις να ζεις και να απολαμβάνεις το παρόν κάθε μέρα.

Λέων
Εσωτερικά, είσαι προσανατολισμένος προς την διασκέδαση και θέλεις να ρουφήξεις τη ζωή μέχρι το μεδούλι της. Δεδομένου αυτού, συνήθως και το σεξ αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, έτσι έχεις ένα αρκετά ενεργό ενδιαφέρον, το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει αρχίσει σε σχετικά νεαρή ηλικία. Επειδή είσαι ένα σταθερό ζώδιο, η όρεξή σου για το σεξ δεν θα αλλάξει πολύ με την πάροδο των χρόνων. Αν ήταν μεγάλη στις αρχές της νεότητας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περίπου το ίδιο ακόμα και στα γεράματα. Σε γενικές γραμμές, η φύση σου είναι στενά συντονισμένη με τις απολαύσεις όλων των άλλων πραγμάτων στην πορεία της ζωής σου. Μάλιστα, όλα τα είδη διασκέδασης, ο αθλητισμός και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες μπορεί να χρησιμεύσουν ως κίνητρο για τη σεξουαλική όρεξή σου. Δώσε, λοιπόν, στον εαυτό σου συνεχή διασκέδαση, προκειμένου να διατηρηθείς και να παρατείνεις τη σεξουαλική σου ζωή

Παρθένος
Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή σου σε σεξουαλικές δραστηριότητες, λόγω της ευμετάβλητης φύση σου, μπορεί να κυμαίνεται από μια κατάσταση πλήρους ενεργητικότητας ή παντελούς απάθειας. Όσον αφορά στη σεξουαλική σου διάθεση, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είσαι πολύ κοντά στον Σκορπιό, με την διαφορά ότι δεν κατέχεις ακριβώς τα σεξουαλικά του κίνητρα. Με λίγα λόγια, κάνεις ή τουλάχιστον να σκέπτεσαι πώς θα κάνεις πολλά σεξουαλικά πράγματα, αλλά κρατάς τις περισσότερες από τις σκέψεις και τις πράξεις σου, καλά κρυμμένες. Υπάρχει μια πολύ στενή ψυχική σχέση με την έκφραση του σεξουαλικού σου εαυτού. Φρόντισε, ποτέ να μην αφήνεις την πλήρη αφοσίωση σου στην δουλειά να στραγγίξει την ζωτική σου ενέργεια ή να πάρει τόσο πολύ από το χρόνο σου, που να μην έχεις αρκετό για την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου.

Ζυγός
Ανήκεις σ” ένα ζώδιο, που έχει πολλή αντοχή και φυσική ικανότητα να κρατήσει την ερωτική ενέργειά του σε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό επίπεδο. Όσον αφορά στην έκφραση της σεξουαλικότητάς σου, συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου αντιμέτωπο με την αναγκαιότητα και τη δυσκολία του να αποφασίσεις, αν πρέπει -ή όχι- να κάνεις πραγματικά κάτι, όπως το να κάνεις σεξ ή όχι, το να το κάνεις μ” ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι, κλπ. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει ιδιαίτερα απογοητευτικό, δεδομένου ότι συνήθως οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν αρκετές προσφορές και ευκαιρίες για να «ενωθούν» σωματικά με άλλους ανθρώπους. Η αίσθηση της δικαιοσύνης και της ισορροπίας, θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις, σε αυτές τις αναποφάσιστες στιγμές.

Σκορπιός
Κυβερνάς τον όγδοο οίκο που παραδοσιακά συνδέεται με την επιθυμία, τη σεξουαλική ορμή και κίνητρο και τα πάθη. Από τη στιγμή που είσαι ένα σταθερό ζώδιο, η πιθανότητα να διατηρήσεις τη σεξουαλική σου διάθεση για όλη σου τη ζωή είναι πολύ μεγάλη, εκτός εάν ο γενέθλιος χάρτη σου δείχνει κάποια «κολλήματα» που θα εμποδίσουν τη σεξουαλική σου έκφραση, οπότε θα είναι δύσκολο να έχεις πιο ικανοποιητικό και δυνατό σεξ. Συνήθως, είσαι μια σεξουαλική μηχανή που στοχεύεις, τόσο στη δική πληρότητα και χαρά της επαφής, όσο και του συντρόφου που έχει την τύχη να βρίσκεται στο πλάι σου.

Τοξότης
Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για εσένα να συνδεθείς σεξουαλικά με κάποιο άτομο που ζει σε άλλο μέρος, έξω από την πόλη, ακόμη και σε μια ξένη χώρα. Λόγω του παράγοντα της απόστασης, η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να μην είναι τόσο τακτική ή σταθερή. Έτσι μπορεί να υπάρχουν παρατεταμένα χρονικά διαστήματα χωρίς καμία δραστηριότητα, που μετά ακολουθούνται από έντονες σεξουαλικές εμπειρίες. Αυτού του είδους η πρακτική, δεν είναι και ό, τι καλύτερο από βιολογικής σκοπιάς για την σωστή διατήρηση της ικανότητας μιας φυσιολογικής σεξουαλικής ανταπόκρισης κατά τη διάρκεια των ετών. Η τακτικότητα στη σεξουαλική έκφραση, θα μπορούσε να σε ωφελήσει περισσότερο.

Αιγόκερως
Κλασικά θεωρείσαι, λόγω του κυβερνήτη σου, Κρόνου ότι στο σεξ βαστιέσαι αρκετά καλά, ακόμη και στα πολύ ώριμά σου χρόνια. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να βρεις έναν Αιγόκερω που ανταποκρίνεται πλήρως σεξουαλικά, μέχρι το τέλος της ζωής του. Κανονικά, ωστόσο, δεν θα έλεγα πως διαθέτεις μια πολύ έντονη σεξουαλική όρεξη, ακόμη και όταν είσαι νέος. Συνήθως επιλέγεις μια πιο συντηρητική στάση, όταν συμμετέχεις σεξουαλικά και φαίνεται να κινείσαι πάντα με μέτρο . Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόλις νιώσεις σεξουαλική διέγερση, διατηρείς την αντοχή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου σε θέματα σεξ και συναφή, μπορεί να είναι πιο πνευματικό και φιλοσοφικό απ” ό, τι ενστικτώδες, είναι αλήθεια. Γενικά καταλαβαίνεις τις σεξουαλικές ανάγκες και τις απόψεις των άλλων και δεν είσαι ο άνθρωπος που θα επικρίνει ή θα καταδικάσει τις ερωτικές πεποιθήσεις και συνήθειές τους, αλλά δεν είσαι τόσο γενναιόδωρος με τον εαυτό σου. Όντας ένα σταθερό ζώδιο, όποια και αν ήταν τα σεξουαλικά σου κίνητρα στα νεαρά σου χρόνια, πιθανό να μην αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι γεγονός ότι διεγείρεσαι από την ποικιλία στις τεχνικές του σεξ και ότι προτιμάς να το κάνεις μ” ένα μη παραδοσιακό ή ορθόδοξο τρόπο – τουλάχιστον κατά καιρούς.

Ιχθύες
Σαν ένα ζώδιο του νερού, κάθε σεξουαλική σου δραστηριότητα είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με συγκίνηση γι” αυτό δεν ευχαριστιέσαι ιδιαίτερα το γρήγορο σεξ, εκτός αν βγάζει μια βαθιά συναισθηματική ένωση. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τόσο τον σύντροφο σου, όσο και την κατάσταση. Δυστυχώς, η ψευδαίσθηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επίσης, μπορεί να βρεις πολύ δύσκολο να λειτουργήσεις σεξουαλικά, αν δεν έχεις αρκετό χρόνο και πολλή ησυχία. Αντικειμενικά, σε εξιτάρει κάθε μυστικότητα που συνδέεται με το σεξ και σου φαίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό το να γίνει στα κρυφά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια